Zgadza się. :D Nie wiem czemu z rana robią się korki na wybrzeżu więc zjeżdżam wcześniej i parkuje tam :P
Studiujesz i dziennie i zaocznie? :D
Printable View
Nie no nie przesadzajmy :P Alfa się sama nie utrzyma ^^
Parking pwr jest najlepszy żeby zostawić auto i iść do pracy :P
[MENTION=48844]Bors[/MENTION], chodźmy już na pw, bo z tego tematu pewnie zaraz nas wyrzucą :p
[MENTION=59951]Niedziel[/MENTION], a to przypadkiem nie Ty stałeś na przystanku koło budynku Poczty w stronę placu Grunwaldzkiego? Albo kogoś wysadzałeś, albo złapałeś gumę :/
panewki wymieniał :D
Pozdrawiam właściciela srebrnej 156 na blachach DSW widzianej dzisiaj na spocie w Sobótce :)
Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
Dzięki wielkie :D powiedz gdzie byłeś, że cię nie widziałem ? :)
- - - Updated - - -
To była moja guma xD Polskie drogi takie piękne :D a w sobotę był wielki dzień :P Ale dorwałem opony.
Załącznik 224997
Alfa stoi niedaleko pod blokiem, na uczelnie jeżdżę mpk :D
Byłem dzisiaj w Irbisie i trafiły się takie oto trojaczki w kolorze rosso...
Załącznik 225208
Pozdrawiam "parę" spotkaną dzisiaj we Wrocławiu na ul. Dworcowej :D
Obydwie na klubowych ramkach.
Załącznik 225564
Ooo, tego sedana widziałem też dzisiaj na Podwalu przed godziną 19 :)
Pozdrowienia od mojej kobiety w czerwonej GT, dla kolegi w czarnej 159 - jechałeś w stronę Świdnicy, mrugałeś i była łapka :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2017/04/75.jpg
No Siemka [emoji847]
Nie wiem czy kolega forumowy ale wczesniej forumowa była a ramki zostały ;)
Oprócz tego pozdro dla 159 mijanej w Chociwelu, chyba DSW ale łapki były ;)
Pozdrawiam,
Damian
Pozdrawiam niebieską 156 na DKL, widzianą w Mieroszowie.. a czyja czarna 159 bodajże na DZA parkowała przez kilka dni na rynku w Mieroszowie ?
Dzisiaj pierwszy raz zostałem pozdrowiony na ulicy przez przypadkowo spotkaną Brerę ( kolor wydawał się czarny, było już ciemno także wybaczcie, rejestracje wrocławskie ) na ulicy Armii Krajowej około godziny 23:45, fajne uczucie :D Pozdrawiam!
Pozdrawiam właściciela czarnej Alfa Romeo GT. Sporadycznie widuje 2-3 razy w tygodniu na trasie Jelenia Góra - Kowary. :)
Czerwona MiTo na blachach DKA!
Pozdrowienia dla właściela 156 (DWL) na ramkach na trasie pomiędzy prochowicami a legnicą :)
Dobra, przyznawać się, kto wczoraj wieczorem ( około godziny 22 ) śmigał pod mostem milenjinym 156 SW z busso prawdopodobnie ( dźwięk jakby busso :) ) ?!
Bolkow-Jelenia Gora.Czarna 159SW blachy SWxxx(bez ramek) ale pozdrowienia awaryjnymi byly
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam widzianego dzisiaj właściciela Alfy 159 na blaszkach DSW. Spotkaliśmy się na Ślężnej i jeszcze widziałem Cie w lusterku na Karkonoskiej :D
Łapki były, pozdrawiam :)
Pozdrawiam właściciela srebrnej/szarej Alfy GT, stała obok mojej GT na parkingu PWr, z resztą nie pierwszy raz :)
To na parkingach pwr jeszcze jakaś inna GT stoi? Nie zauważyłem :D A GT o której mówisz to kolegi Bors ;)
A pozdrawiam, pozdrawiam :) Kolego krasusek - to trzeba na weekendy też się pojawiać :D
Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
Ja na weekendy mam lepsze rzeczy do roboty, niż pwr :D
Pozdrawiam Pana z czerwonej 156 GTA. Spotkanej wczoraj na wyjeździe z magnolii
To mamy we Wrocławiu czerwoną GTA? :eek:
Czesto ja widuje w okolicach Magnolii.ostatnio stala na gornym parkingu...Z nie czerwonych jest jeszcze Czarna na Kuźnikach...ale to 147
Tak przy okazji dzis w okolicach Strzegomia poznym popoludniem mijalem sie z ciemną 159SW na wroclawskich numerach tak cos mi sie w oczy wloskie ramki rzucily ...
To szczerze przyznam, że nie wiedziałem. Kiedyś rzuciły mi się w oczy dwie 156 GTA. Jedną widziałem w sedanie chyba czarna dwa razy koło partynickiej i raz też ciemną w kombi czy innym sportwagonie, ale to mogla być równie dobrze przyjezdna. Muszę częściej jeździć w okolice mongolii!
Pozdrawiam wszystkich odmachanych i machających wczoraj na trasie brzeg-oława-jelcz :)
Duuużo aut spotkanych dzisiaj na parkingu pod Irbisem :p
Zgadza sie.dzis znowu czerwona GTA zagoscila na parkingu magnoliowym.Nawet udalo mi sie zamienic pare slow z wlascicielem-od nowosci u niego.Kupiona w 2002r. w ADFie. Jednak ostatnie trzy lata stala w garazu i nie dawno znowu wyjechala na wroclawskie drogi. Na dniach cykne jej zdjecie,bo dzis byla "nie wyjsciowa" a wlasciciel wolalby sie czysciutką pochwalic :-) Pozdrowienia raz jeszcze mimo,ze kierowca nie jest na forum :-)
Czasem ją widuję :-)
Załącznik 228341
Pzdr dla właściciela AR na DL, Pń, przy MTP. :) Na bogato z tym motywem włoskiej flagi ;)