Moja reakcja opozniona,ale 1,9jtd niczego sobie.,szerokosci kolego.
Printable View
Moja reakcja opozniona,ale 1,9jtd niczego sobie.,szerokosci kolego.
pozdriawiam czarną GTV na ramkach KWI widzianą na wielickiej na wysokości kozłówka koło 11 z wgniecionym lewym bokiem i 156 chyba czarną na ramkach i KWI która staneła za mną na światłach tez na wielickiej na wysokosci urzędu miasta :D w obu przypadkach jechałem transitem DHL :P wiec nie machałem :D
Pozdrawiam srebrną 156 SW po lifcie widzianą dzisiaj w Sosnowcu na Piłsudskiego o 16:00
Pozdrawiam szarą 147 KBC6**U - stała za mną w Bochni na parkingu Floris ( blaszak) :) ok. 14.30 :)
kolegę w 156 bordowej na ramkach rano na DTS awaryjne były
oraz takiego jednego z białej Ducati corse 147 która dziś ochlapałem jak stała na parkingu ;) pozdro kłatro :)
pozdrawiam kierownika czarnej 147 na tablicach STA, z którym się mijam ostatnio niemal codziennie w Świerklańcu/Orzechu
oraz pozdro dla właściciela przepięknej, przecudnej i przezajefajnej, że aż się majtki przez głowę chce zdejmować, Brery (STA), którą widziałem już dwukrotnie w Nakle Śląskim - chłopie, drażnisz mnie, oj drażnisz :P
pozdrowienia dla pani z czerwonej 147 mijanej na ul. Katowickiej przy osiedlu Piastowskim w Cieszynie.
No to ja troche spoznione ale bedzie;p W zeszła srode pozdro dla Rafała 164 mijanego w pszczynie :)
Oraz w sobote kolege ze srebrnej 159 nr rej ST xxxx spotkanego pod Żabka w pszczynie
Pozdrawiam Alfaholiczkę spotkaną dzisiaj na browarze ok. 9:00 :) I współczuję, że musiałaś jechać za tym traktorem na mikołowskiej ;)
Pozdrawiam również właściciela czarnej 159 ST... który jechał za mną przez chwilę koło Auchana w Mikołowie :)
Pozdrawiam własciciela srebrnej 147ki stojacej w Witkowicach nie daleko Ul. Beskidzkiej :) pozdro
Pozdrawiam srebrną 156 sportwagon na ramkach widzianą dziś przed 8.00 na Piasta Kołodzieja.
pozdrowienia dla alfaholika parkującego dziś w galerii Krakowskiej około 20.20 jasną 147-mką rej KNS....
Czyja Bella stała przedwczoraj na parkingu przy Biedronce przy ul. Bielskiej na parkingu?
Pozdrawiam kolegę z czerwonej AR 147 SK***** dziś o 13:30 na Edukacji - pomachane. (przypuszczam, że to Rychu147 ?? )
Pozdrowienia dla kierownika z czarnej Giulietty przy estakadzie w Chorzowie i kierowniczki srebrnej 156 na światłach pod Makro Sosnowiec :)
Pozdrawiam widzianą szarą/srebrną GT z ramkami na Alei Murckowskiej po 14:00 jadącą w kierunku Katowic.
Pozdrawiam kierowcę białej Giuletty, która ładnie cisnęła na A4 w kierunku Krakowa (brak ramek) po 12:00.
pozdrawiam właściciela czarnej oramkowanej 159, którą codziennie widuję zaparkowaną obok Rajculi w Paniówkach :)
hehe ja macham każdej alfie i czasami sie zapominam i jak jade unem tez macham :P ale jedna 156 mi odpowiada zawsze :P potem dzonie do irka i sie pytom kaj jedzie :D
pozdrawiam kierowcę czerwonej 147 SJ, 155 SJ i 159 SJ widzianych wczoraj w jaworznie ;)
Dzięki ja również pozdrawiam
Pozdrawiam 156 która machała mi wczoraj rano w Cieszynie :) Sorki zamyślony jechałem i nie dotarło do mnie dość szybko, że z boku kolega stoi ;)
PS: Jest może na forum ktoś z okolic Istebnej? Widuję tu czarną 147 i srebrnego croswagona.
Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 156 po lifcie na ramkach SCI którego Alfa stoi zaparkowana przy agorze ;)
pozdrawiam Alfistę z czarnej Gtv na ramkach stojącej w wojkowicach pod netto koło godz14.30.
Przepraszam ze nie zdazylem odmachac koledze w gt jakos na wysokosci wlotu do katowic od strony mikolowia - kolega jechal w druga strone i za pozno łapke zobaczylem
pozdrawiam wszytkie alfy widziane na trasie Dębica-Łapczyca-Myślenice-Zakopane i spowrotem taka sama trasa.Zapamietalem Srebrne GT w Tarnowie,Czarna 166 FL na Zakopiance,Zielonkawa(dziwny kolor) 147 chyba na blachcach Irlandzkich ktora smignela mnie zaraz za Myslenicami w kierunku na Dobczyce aha i czerwona 156 za ktora chwile jechalem w kierunku na Nowy Targ z Zakopanego(zjechala na zajazd przy Zakopiance).Wiecej alfek nie pamietam ale wszystkie Serdecznie Pozdrawiam.
Pozdrowienia dla kolegi w srebnej gtv pedzacego w kierunku zabrza wczoraj ok godz 18.30 :-D
pozdrowienia dla srebrnej 166 stojącej dzisiaj pod M1 Czeladź:)
Ciemna 159 SW SJ na ramkach upolowana dziś w Wiśle ok 14.30 :)
Dziś w Cieszynie mijałem jakąś terenówkę z naszymi ramkami - pozdrawiam.
Pozdrowienia dla srebrnej 147 KR, widzianej dziś w Gdowie przed 18 , łapki były ;)
pozdrawiam Kolegę z czerwonej 156 na rej SJ (klubowe ramki) mijany dziś ok.12 w Mysłowicach przy kopalni :) łapki były ps. stwierdziłam że też zawracam ale Cię nie dogoniłam już :P
Wczoraj milion aut spotkałem w Krakowie, zero odzewu nawet od Alf na klubowych ramkach :-) Wniosek? Walcie się na uja :D hehehe
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 sedan SMI zaparkowanej na ul. Krakowskiej około godz. 13 ;)