w takim razie to Ciebie widzialem niedawno w okolicy wroclawskiej :)
Jak zobaczysz czarne TI to bede machal :) pozdro
Printable View
w takim razie to Ciebie widzialem niedawno w okolicy wroclawskiej :)
Jak zobaczysz czarne TI to bede machal :) pozdro
Dziś widziana ciemno fioletowa, oramkowana 147, po 15 na Szosie Kisielińskiej.
Jeśli się nie mylę to była to p. Gosia :D
Machnąłem gdy się zrównaliśmy, ale chyba nie było to widoczne więc mrugnąłem awaryjnymi :D
Pozdrawiam w każdym razie :)
Wczoraj przed 14trasa Lubsko-Żary granatowa 147, światła widziałem ale za późno zobaczyłem. Pozdrawiam ;-)
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierowcę czerwonej GT. Wczoraj (6.04) w Gorzowie Wlkp, jechałem za Tobą, mignalem światłami zanim skrecilem w lewo do Galeria Askana.
Po 17 Batorego, 166 - łapka była.
I w drodze na Zastal GT na Ruczajowej/Zdrojowej - też łapki były.
Dzisiaj o godzinie 8:40 stałem na przejściu dla pieszych w Zielonej Górze nie pamiętam na jakiej ulicy ale Pan jechał pod mostem w stronę ronda obok żabki w Alfie 156 FL SW kolor czarno szary jakoś tak i nie zatrzymał się ;P Chyba muszę kupić kurtkę Alfoholików to wtedy będą się zatrzymywać :P
Dziś 166 na rondzie na Botanicznej - Wrona? ;)
Dzisiaj rano o godzinie około 5:20 czerwona alfa sedan przy stacji Bp przy Mcdonalds pompowała oponki ;p
Przyznaję - widziałem - nie pomachałem bo nie znałem i ramek też nie widziałem. Jednak jak patrzyłeś w moją stronę pomyślałem o Tobie - bo tylko Ty masz AR 146 - pozdrawiam.
Dziś rano Belmondo - łapki były.
Wczoraj ok 23:00 na Chrobrego srebrne GT (Johny?) - ale za późno przyuważyłem ramki po zmroku ;-)