Przecież to jest typowy układ świateł taki jak u mnie. Zdjęcia wrzucałem więc będzie hulać ;)
Printable View
Przecież to jest typowy układ świateł taki jak u mnie. Zdjęcia wrzucałem więc będzie hulać ;)
Super :) teraz tylko kwestia kupna modułu, brać ten tańszy czy dopłacać do tego Leparda?
Kwestia własnych upodobań
Wyklepane Hammer AXE
Ok, dzięki marek i danus za oddzew i pomoc w temacie ;)
Danus, ale Anakin ma lampy przerabiane więc prawdopodobnie cewka jest podpięta pod drogowe i już. TO nie będzie działać. Chyba że są tak profesjonalnie przerobione że odepchnięcie manetki włącza samą przysłonę a krótkie pociągnięcie do siebie mruga samymi drogowymi.
Anakin stań pod ścianą i się upewnij że cewka jest sterowana osobno a nie podłączona pod drogowe.
Cewka jest podpięta po drogowe sam to zakładałem [emoji14]
Serio ja już zgłupiałem jak to u ciebie działa :(
Wyklepane Hammer AXE
Prawdopodobnie jak w każdym komplecie który zakłada np. Proxim :)
Soczewka pracuje jako światła mijania po pociągnięciu manetki załącza cewke i świeci również światło drogowe :)
No właśnie. Czyli nie jest danus tak jak u Ciebie fabrycznie tylko po prostu cewka jest na żywca podana z drogowych. Czyli jakiekolwiek napięcie jakie podasz na drogowe idzie też na cewkę. Więc przysłonę włączy razem z drogowymi. Musisz zrobić układ który rozłączy cewkę przy podaniu napięcia przez DRL.
Czyli co, w odbłyśniku od długich nie ma żarówki ?
Zgłupiałem dlatego, że wcześniej potwierdził układ działania, a teraz jest niby na odwrót.