a atrakcje , poza gapieniem się na autka w miłym towarzystwie?:D
Printable View
a atrakcje , poza gapieniem się na autka w miłym towarzystwie?:D
Ja Wam powiem tak :)
jak będzie za nudno nie daleko jest Kaufland :P i można coś wykombinować :P , ale sami widzicie jaka jest pogoda:( - Umyje Auto i musi w ciągu 24 godzin walić deszczem :( .
Więc na spokojnie :) zobaczymy co nam do południa Niedziela przyniesie :)
A co do tych kręgli to można by było :P nie ciupałem jeszcze ale warto by poszpilać :)
Więc , zastanowić się :) dogłębnie żeby potem nie marudzić :P
Ja umyłem auto na jutrzejszego spota i okazało się że.... zaczęło padać. A że miałem wyjazd na Bieruń wieczorem, to autko znów zawalone błotem :mad:....
No cóż, jak jutro będzie fajna pogoda to czeka mnie powtórka z rozrywki :D
Hehe, chyba nie zrozumiałeś przekazu z zakupami - jak będzie ładnie to grill za 14,99zł plus mięcho i jazda :)
A gdybyście stwierdzili, że zamiast grać w kulki lepiej poszaleć na WRT to tor kartingowy zaprasza, zawsze możemy zrobić kolejny wypad ekipą AH i podriftować kartami :) Później ewentualnie grill na placu niedaleko jak Lesio sugerował też wchodzi w grę! Więc spotykamy się o 16:00 i ustalimy co dalej, bo pogoda też odegra sporawą rolę... niestety...
Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
Prawdopodobnie wpadnę na spocik, ale chyba tylko na chwilę jak będę ze szkoły wracał, bo później na imieniny trzeba iść:D
przypominam wszystkim chętnym na gokarty 15.05 w krakowie że dziś zbieram kasę na rezerwację :)