ok w piatek wpadnę na bb,a ja poczekałabym na cpn bocian w pogórzu i pojedziemy razem
Printable View
ok w piatek wpadnę na bb,a ja poczekałabym na cpn bocian w pogórzu i pojedziemy razem
Jestem z Białegostoku i wczasuje w Żywcu (pisałem na FB) - jakby było jakies info co do spota w Bielsku to dajcie znać (przypominam się) - może ktoś jedzie z Żywca (w sumie to z tresnej/zarzecza) to by mnie podprowadził abym się nie zgubił w tym wielkim świecie :D
Pozdrawiam :)
PS. Może wcześniej jakiś spot będzie? :D
Kto wybiera sie w piątek do bb na spotkanie alfaholików z cieszyna i okolic? pojedzmy razem , spotkajmy sie na cpn przy dwupasmówce CPN BOCIAN CIESZYN BIELSKO-BIAŁA
CinQss - jeżeli podjechałbyś do Żywca obok Kauflanda to możemy się umówić i jechać razem :)
Hej! Na temat spotów pisz tutaj: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...biala-307.html
My pojedziemy ze skoczowa ale nie wiem o której. Najlepiej będzie się spotkać na miejscu w sferze na parkingu piętrowym IV-ty poziom. Do zobaczenia
Witam, ja jestem z Andrychowa, niedaleko mam do Bielska i teraz mam pytanie, czy byłby ktoś w stanie moją Alfe Romeo 147 TS 2006r. podłączyć do kompa i zobaczyć co w niej nie gra (ABS, VDC) ?
Dzieki madmax, powiedz o ktorej czekac pod kauflandem i jakiej Alfy wypatrywac. Podaj jeszcze nr tel wrazie czego :)