No właśnie! Patałachy nawet porządnego znaczka od lat nie mogą wyprodukować więc nie zaszkodzi spytać o lakier :D:D:DCytat:
Niby alfa, to alfa
Pstrykaj szczegółowe foty w wolnym czasie i wklejaj na forum!
Printable View
No właśnie! Patałachy nawet porządnego znaczka od lat nie mogą wyprodukować więc nie zaszkodzi spytać o lakier :D:D:DCytat:
Niby alfa, to alfa
Pstrykaj szczegółowe foty w wolnym czasie i wklejaj na forum!
Dobre znaczki to są na alfach a nie fiatach ;) Na mojej kolumbrynie wyglądają jak nowe a tu ćwierćwiecze za pasem...
za niedługo będzie do obejrzenia na tablicy.pl gdzie ją wystawie ;)
Skoda się wycwaniła i zaczęła produkować "czarno-białe". Fiat też chyba powinien o tym pomyśleć :D
No to wklej linka żeby temat nie wystygł.
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-be...tml#2d4bf8b571
:) już jest na tablicy, mogłem w ogłoszeniu napisać jak typowy handlarz (nie 75,33,164) :D albo "niemiec płakał jak sprzedawał" ale nie jestem handlarzem. Ogłoszenie ok, czy czegoś brakuje, bo nie wiem jak to ogłoszenie wygląda, że tak powiem z "boku" :D
1. Jeśli jest gdzieś rdza - wskaż wyraźnie na zdjęciu i w opisie. Przydałoby się zdjęcie podwozia.
2. Kompletność auta - bardzo ważne, czy coś jest pourywane, czegoś brakuje itp.
3. Brakuje informacji, czy jest aktualny przegląd i OC.
Czy da się wrócić na kołach, tzn:
- hamulce,
- sprzęgło,
- opony,
- oświetlenie.
No i to co Radek pisze. Kompletność akurat tego auta jest bardzo ważna.
- - - Updated - - -
Orientuje się ktoś jak jest z gratami do tego wynalazka? Szczególnie chodzi mi o wszystkie gumowe elementy.
ok, dzięki, to się jeszcze poprawi i git ;) a zdjęcia jak porobię to dodam też, gorzej z podwoziem będzie bo nie mam kanału żeby całości zrobić :(
Takie rzeczy tylko w erze :)Cytat:
Ten temat zamknie kwestia przeglądu