Ja też proszę o dane na PW - jutro również przelewam kaskę . Chciałbym 2 sztuki do 156 - sedan.
Printable View
Ja też proszę o dane na PW - jutro również przelewam kaskę . Chciałbym 2 sztuki do 156 - sedan.
a ja prosze o odpowiedz na moje wczesniejsze pytanie??
Witam, jestem też zainteresowany dwoma naklejkami,proszę o dane do przelewu, grisza.d@gmail.com :)
Witam.tez jestem zainteresowany prosze o dane do przelewu.interesuja mnie dwie naklejki.pozdrawiam.
Witam. To ja też bym poprosił o 2 sztuki naklejek. Poproszę o dane do przelewu.
siemka i jak z tymi danymi :/ cos nima
z gory pozdrawiam
Moim zdaniem piszcie do kolegi Wiertło na pw a nie tu na forum.
wysłałem Ci wiadomość na priv
złote niestety odpadaja, nie posiadam takiej folii, na chwile obecna te dwie opcje mam, no i jakieś napisy itd. Ci co zamówili wiedzą mniej więcej o co chodzi:)
to jest właśnie najgorsze, że człowiek dba o autko itd... a pewnego pięknego poranka wychodzi i pieprzeni złodzieje kradną znaczek który dla nich nie ma praktycznie żadnej wartości, a nam aż się włosy na głowie jeżą jak patrzymy na to co zrobili.... ale kiedyś do nich też to wróci.... jakaś sprawiedliwość w końcu jest na tym świecie...
dzięki kolego za fajną wstawkę :) bardzo ładnie Ci to wyszło, jak widać nie jest to takie trudne, chociaż kilka osób zepsuło jak pierwszy raz nalepiało, ale to naprawde nic trudnego, a efekty.... jak koledzy i koleżanki widzą :) moim zdaniem - stosunek jakość/cena jest bdb!
do wszystkich zainteresowanych poszły wiadomość na PW, jak kogoś pominąłem to się odzywajcie
Kleiłem na mokro moim zdaniem pewniejsza technika mamy możliwość korekty, ogólnie troszkę się szyb w autach na mokro na wyklejałem to wiem co i jak. Jeszcze raz polecam
Pozdrawiam
Jestem szczesliwym kupcem emblematu u koleg i polecam kazdemu teraz potrzebuje na alu bo gdzieś zgineło ale juto zmierze i zamówie polecam naprawde warto lepsze niz orginal warto Pozdrawiam Kolege