Jak mie sie browar skonczy to trza bedzie od razu i inne zakupy zrobic w kauf czy tesco czy tam biedra.
Pewnie jutro juz pusto byda miol :p
Printable View
Jak mie sie browar skonczy to trza bedzie od razu i inne zakupy zrobic w kauf czy tesco czy tam biedra.
Pewnie jutro juz pusto byda miol :p
A browara szarpniem ?
Moze na pw szczegoly dogadamy?
Jutro bede na bank na zakupach
A jak by jakie bro mialo byc to se zalatwie ze mnie zawiozo i odbioro to nozna po bandzie wtedy :p
O rzesz.... Bociek Ty jeszcze w moich rewirach? Qrde co bym wcześniej posta zobaczył to byśmy coś większego skręcili.... :)
sie łobudził ...
dzisioj rabowałech Augustów na wycieczce
we czwartek jada do dom
Nom co Ci poradzę ja też dopiero co z urlopu wróciłem i neta na dobre odpaliłem :) Trudno się mówi - może się jeszcze nadarzy okazja. Szerokości przy powrocie!
We czwartek ci oszcza tyn "pomnik" Ełk przy wjezdzie do "miasta"
:p
Byda machoł
Witam kolegow z mazur i warmi...Potrzebuje pomocy w przewiezieniu deski i masztu z Ełku do Szczytna(Stare Kiejkuty)awj1 wie gdzie to:)drugi tydzien maja gdzies 10....najlepiej aby ktos mial bagarznik do 159 SW pożyczyć na jeden dzień to sam ogarnę temat bo akurat moja relingów nie ma:(Oczywiscie sie jakos dogadamy..Pozdrawiam i jak co roku niedługo bede u was bardzo czesto:)
Witam
Znacie ten komis :
http://www.autotrader.pl/samochody-o...kie/1000424929
Podobno świeżo sprowadzony , z Belgii , pali jeżdzi ...
Oglądałem to auto. Malowane prawie całe. Tylne prawe drzwi odstają, od strony kierowcy brakuje listewek, gum itp. Przednia szyba i tylna prawa wymieniane i to dość nieudolnie. Rura turbiny do silnika to ulep z 10 sztuk. Auto wypucowane, wywoskowane, a w środku perfumeria. Środek jest ładny. Ale z zewnątrz się przyjrzeć to nie ciekawie to wygląda.