Negotti ktos polecal, ze sa OK ale co dla jednego jest OK dla drugiego moze byc lipa. Tak jest w przypadku Motgumow-dla mnie sa OK, a sa tacy co twierdza, ze to szmelc.Pozdrawiam
Printable View
Negotti ktos polecal, ze sa OK ale co dla jednego jest OK dla drugiego moze byc lipa. Tak jest w przypadku Motgumow-dla mnie sa OK, a sa tacy co twierdza, ze to szmelc.Pozdrawiam
Co bym nie kupił, każde wycieraczki strasznie skrzypią :(
Dwa tygodnie temu kupiłem UniTec i wyrzuciłem po 300 km. Skrzypiały bardziej niż poprzednie.
Każde wycieraczki zbierają dobrze. Jest możliwość regulacji docisku ramienia wycieraczki? Może to jest przyczyna.
Ja mam od poprzedniej zimy bosche i powiem że w lutym chciałem już je wywalić ale teraz jak zrobiło się cieplej to normalnie jeszcze zostają, przestały skrzypieć i podskakiwać. ciekawie czy do zimy wytrzymają.
Magil a testowałes ori?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
A jakie to ori? W ASO mówili mi, że to Valeo z logiem AR ;)
Valeo też już miałem. Ogólnie każde wycieraczki, które zakładam, przy pierwszej okazji zaczynają skrzypieć (przez dwa lata nazbierałem 4 komplety, wszystkie poza UniTec do tej pory zbierają dobrze, ale skrzypią). Niezależnie jakiego płynu do spryskiwaczy używam, próbowałem namaszczać szybę preparatami typu niewidzialne wycieraczki itd.
To Ci źle mówili. Ori to ori, kilka stron wcześniej wstawiałem fotki. Ja jak założyłem ori wreszcie jestem zadowolony :) Kombinowałem z boschem, valeo, motogum - wszystko to shit w porównaniu z ori.
bocian jak zwykle znojdzie cos by sie dodupić ;)
a tak jakoś lubia :-)
i bociek masz racje.Naapewno jakis producent zewnetrzny je wykonuje i zaklada dla nich logo AR i tyle,a ktos moze sobie zaplacic za nie 2 razy wiecej i cieszyc sie bo ma ORI,a nie shit z marketu.Moge sie zalozyc, ze te ori tak samo by pracowaly na mojej szybie jak inne te shity