pasuje nam :) ja bede to jest juz na 4 ;) bo licze kobiety :P uuu... jaka frekwencja i kto jeszcze sie dopisze do SPOTA ?? :P
Pozdrawiam
Printable View
pasuje nam :) ja bede to jest juz na 4 ;) bo licze kobiety :P uuu... jaka frekwencja i kto jeszcze sie dopisze do SPOTA ?? :P
Pozdrawiam
Chętnie, gdyby nie to że w piątek gość mi przydzwonił w tył i czekam na rzeczoznawce... fucking time
uuuu bardzo mi przykro kolego ze tak sie stalo. troszke duze koszta bo tam jest podwojna blacha. a wiec niech odkreci ci zderzak z tylu bo belka napewno jest ruszona a to jest nie maly koszt. jak masz luz pomiedzy kolem zapasowym to moze nie jest ruszona ale jezeli masz problem z wyciagnieciem kola to na 100% jest ruszona, i sprawdz sobie pod lampami czy sie nie pokrzywilo nic. bo beda musieli klepac bok i malowac do polowy tylnych drzwi. Ja mialem podobnie tylko ze mam 166 ale to chyba nie ma znaczenia. albo jedz do mechanika ja bylem kolo WIPEXIM jest taki mechanik tam sa okna i jakieshurtownie elektroniczne i miesne. oni bardzo dobrze maluja i moga zrobic tak ze umowisz sie z nimi i rzeczoznawca tam podjedzie i bedzie juz wszystko rozebrane i powiedza co jest do wymiany itp. a ty podjedz do fiata i zapytaj sie o czesci orginalne i powiedz mu ile co kosztuje mniej wiecej bo w tedy zarobisz chyba ze oddajesz auto do fiata lub alfy i oni robia. Tanie wyjdzie oczywiscie allegro i czesci z neta.
Powodzenia i pozdrawiam. mozesz przyjechac bez tylu :P ja tak pojechalem na zlot chyba do bielsko bialej :P hahah[COLOR="Silver"]
No widzi mi sie ze wrecz bedzie nas BANDA :D:D tylko zeby starczyło miejsc na parkingu :D:D
A tak na serio to mysle ze ktos jeszcze sie znajdzie i zacheci aby sie spotkac z nami :)
Co do Alfy to nadal lipa musze szukac kogos kto mi to ogarnie bo wyskakuje mi co chwile kontrolka i bład EGR a ponoc był czyszczony (znaczy oddałem go i mi wyczyscili :D) wiec nie wiem co jest grane i czy to akurat o to chodzi a nie cos innego np. wtryski lub inna przyczyna.
Dchedogi Wielki dzięki za podpowiedzi. Wiesz co myśle że nie jest tak źle, bo nie dostałem bezpośrednio po całości, tylko w prawy tył. Na pierwszy rzut oka no to błotnik, nadkole, opona przebita, zderzak do wymiany, lampa w błotnik, zobaczymy co z klapa bagażnika, bo z zewnatrz wszystko ok chociaz bagaznika nie zamkne, ale wydaje mi sie że to wina tego że blotnik jest przesunięty. Nie jestem w stanie sprawdzic tej belki Twoim sposobem, bo nie mam zapasowki tylko butle LPG, ale widzi mi sie że jest nietknieta, zobaczymy zreszta, na razie czekam na rzeczoznawcę, zobaczymy jak on to będzie widział, bo np taki zderzak mam Cadamuro Design na 2 rury wydechowe i nie wiem jak on sie do tego odniesie. Ogolnie będe robił chyba gotówkowo, bo bardziej będzie mi sie to opłacało, zderzak nowy musi być, ale błotnik już raczej używka pojdzie, bo auto ma 10 lat,a nie 2. Poza tym już rozmawialem z 2 blacharzami i nawet w Aso fiata ze znajomym, raczej nie chca podjąć sie montażu zderzaka z włokna, więc zostanie chyba jakiś warsztat tunningowy w KRK ( poszukuje takiego ), bo tylko taki gwarantuje jakość montażu, cośo tym wiem. Na spotkanie w sumie móglbym przyjechać gdybym był już po wizycie rzeczoznawcy, bo zakladam na tył zimowki i heja, tylko żę skrzywiony tylny wahacz jest po tym uderzeniu i koło ma może poł centymetra do nadkola, także wolę nie ryzykować, ale jak wyklepie Alfę na pewno się zjawie:)
Jak zdążę poskładać autko to chętnie podbije na spota
22 mogę podskoczyć na chwilkę, o tej 17, tylko że alfa nie w pełni sprawna, bo przerywa i szarpie :mad: tylko napiszcie na który parking. Max czy starostwo, mnie jest bez różnicy (choć do starostwa mam bliżej :P) Pozdrawiam
P.S. mam nadzieję że się nie pogniewacie jak przyjadę sam
Mi tez to obojetne ale w sumie mozna pod tym starostwem bo pod Maxem kto wie moze nie bedzie miejsca bo prawie niedziela to ludzie na zakupy moga tam jechac :)
Tak wiec ostatecznie i jak kazdemu to pasuje:
SPOT
Pod STAROSTWEM
godz. 17:00
(a reszte sie zobaczy czy grilla sie zrobi czy dajemy spobie spokoj i tylko spota robimy lub o 19:00 jedziemy na kąty na to show :D:D) :)
mi pasuje spot pod starostwem i tu kolego Prestonie masz dobry pomysl jak nie gril to katy :P Pozdraiwam i do zobaczenia jutro :)
---------- Post added at 11:16 ---------- Previous post was at 11:13 ----------
Bosper nie ma sprawy . Ja tez wzialem gotowkowo bo bardzo sie oplaca, co do zdezaka to hmm... wejdz na moj profil i na znajomych na 2 stronie jest koles ma nic mrutus i on jest troche kumaty w tym temacie bo robil swoja 156 na GT.
Wiesz co Cadamuro to koszt ponad 500 euro, ale Mariusz z DS załatwi mi zamiennik w cenie 960 z przesyłka, więc nie jest źle:)Cytat:
Bosper nie ma sprawy . Ja tez wzialem gotowkowo bo bardzo sie oplaca, co do zdezaka to hmm... wejdz na moj profil i na znajomych na 2 stronie jest koles ma nic mrutus i on jest troche kumaty w tym temacie bo robil swoja 156 na GT.