Będą misski? Na razie to się jedna Pani tylko zapisała :D
Printable View
Będą misski? Na razie to się jedna Pani tylko zapisała :D
Znam trochę chłopaków z Automobilklubu Chełmskiego więc od razu powiem że podział na klasy będzie po pojemności silnika, silnik turbo to 1.4 lub 1.7 x pojemność w ccm [nie pamiętam już dokładnie] więc wszystkie turbopadła będą tłukły się z V6 ;]
Tak poza tym zdrowa 1.7 16V boxerek w 33 lub 145/146 z ogarniętym łącznikiem kierownica-gaz i skopie tyłki wszystkim na tym torze :D
Jeszcze jakis czas temu gnojówkowozy były klasyfikowane klase nizej :) specyfika sie widać zmienia wraz ze wzrostem ilości i jakości modyfikowanych TDi :P
Generalnie patrząc na czasy V i innych wozów z wrocławia to jakos bardzo przerazony nie jestem :P Wszystko zalezy jak sie ogarnia samochód :) oczywiście zasadniczo kazde 160 koni w lzejszym aucie powinno skopac mi tylek ale zycie pisze rozne scenariusze :P
---------- Post dodany o godzinie 20:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:36 ----------
a skoro o łacznikach mowa to ja tez mam plan lepiej sie przygotwać a raczej łacznik pomiedzy samochodem a asfaltem.... trzeba jedynie znaleźć 2500 :eek:
W sobotę jest planowana obiadokolacja
koszt 25 zł
Ja proponuję zrobić obiad z kuchni polowej tzn.grochówka chleb i może jakaś kiełbasiana wkładka .Ilość ma być taka aby każdy się najadł do syta.
Pan ma też zapewnić możliwość kupna picia
Koszt szacunkowy tego posiłku od 6 do 10 zł
Resztę proponuję wrzucić w grilla i zrezygnować z kolacji.
Jak się domyślacie grill nie był wliczany do kosztów zlotu.
Ma być sponsorowany ale ile tego będzie nie wiem.
Tak byśmy mieli namacalne 15-19 zł na grilla, a jak sponsor dopisze to będzie bogatszy griil.
Bo w sumie jak zaczniemy z grillem o np.19 to po co nam obiadokolacja
Zastanawiajcie się nad tym spływem bo muszę okreslić ilość kajaków.
Zrobimy potem temat z zapisami na kajaki.
Jak wiecie pierwszych 40 wpłacajacych wszystko do 10 kwietnia ma kajaki za free.
Postaram się jak najszybciej przedstawić menu grilla .Narazie wygląda to bardzo obiecująco.Kuchnia wschodnia jest bardzo obfita.
A ja planuje załatwić kupony rabatowe w sklepie motoryzacyjnym, który sprzedaje również wysyłkowo, narazie próbuje przełamać właściciela :)
Ja powysyłałem e-maile do rzecznika prasowego Fiat Auto Poland, ale bez odzewu :mad:.