-
Niew che sie nażucac i niechciałbym, aby to było z mojego powodu, no ale smoczyca mnie lekko zdziwiła wczoraj:( Jeszcze mis sie od baby dostało:) Do mamusi nie pojedziesz, ja na to mam ważniejsze sprawy na głowie:) no i spałem na kanapie:)
Ale tak jak pisze, najwyżej sie szybciej urwe z imprezy:(
-
Majster to zmieniaj szybko termin na 10.04., żeby się ludzie nie pogubili i zapisywali odpowiednio. Z drugiej strony ale Cię żona wychowała - a taka nie pozorna :D
-
Tak jak kolega napisał - w niedziele to sie może nawet szybciej zacząć ;] tylko dajcie znać o której zbiórka i gdzie ;)
-
Dobra! Szanowne grono:) Aby nie robic już fermentu i nie zniechecac pozostałych do przybycia zostajemy przy 9.4.2011 na. 15.00 (sobota).
Mamusia sama sobie jest winna, bo mnie dopiero wczoraj o tym fakcie uroczyscie poinformowała, że aż mi kopara opadła. Także przyjade na około 15. mysle powrót zapalnuje na 17.30 - 18.00 co by jeszcze dojechac z rybca do czyżowic (22km).
Przyjade choc na chwile co by zrobic sobie ładne foto grupowe:) naszych alf.
Kolega z LKP MacioBA - zainteresowany zakupem alfy powiedział, że tez postara sie przyjechac Lancią:)
-
A więc tak wygląda lista :
1. Pietia
2. Pfourul
3. Alfaradek146
4. Bartolomiusz999
5. Weronika
6. dotek78
7. majster
8. krzysiek866
9. Andy
10. bocian
11. rafal1974
12. IbizaMariusz
13. adam$72
14. MacioBA
Nowicjusz w naszym gronie - 156jtdtomek jeszcze do konca nie wie czy wpadnie. postaram sie go przekonac
-
W sumie to ta niedziela by mogłaby być :D, moze zrobimy nowa sonde :) (majster edytuj ta co teraz jest :D)
-
Jak już napisałem wyżej, nie che już siac fermentu bo mnie pożerą:) to musieliby sie wypowiedziec wszyscy co już zgłosili sie na 9...
Mamy jeszcze czas, prawdopodobnie w sobote podskocze do Rybola (przy okazji odwiedze puotka po czesci:)) i zobacze tamte rejony:)
Chociaż nie ukrywam, że dostałem troche zapytań na PW, z prosbą od użytkowników czy nie da rady zrobic tego 10 bo niektórzy jak już było wspomniane wczesniej w sobote też pracują i niewiedziałem co im odpisac:/??? Tutaj tez ktos sie wypowiedział, że nie wie czy da rady podjechac w sobote. To już kwestia indywidualna, narazie zbieramy liste i zobaczymy, ale jeszcze chyba niektórzy sie nawet tematem nie zainteresowali.
-
Proponuje takie cóś:
1. Pietia
2. Pfourul sobota i niedziela
3. Alfaradek146 sobota i niedziela
4. Bartolomiusz999
5. Weronika
6. dotek78
7. majster niedziela
8. krzysiek866
9. Andy
10. bocian
11. rafal1974
12. IbizaMariusz
13. adam$72
14. MacioBA
To tylko moja propozycja niech się wypowiedzą i inni a ci co chcieli w niedziele też niech się dopiszą:) tylko jak coś to nie bijcie:P
-
1. Pietia
2. Pfourul sobota i niedziela
3. Alfaradek146 sobota i niedziela
4. Bartolomiusz999
5. Weronika
6. dotek78
7. majster niedziela
8. krzysiek866
9. Andy
10. bocian
11. rafal1974