... ok, pisałeś w swoim temacie o eibachach więc po co to pytanie?
Moim zdaniem nie ma co kombinować, jeśli chcesz obniżać to tylko eibach :)
Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka
Printable View
... ok, pisałeś w swoim temacie o eibachach więc po co to pytanie?
Moim zdaniem nie ma co kombinować, jeśli chcesz obniżać to tylko eibach :)
Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka
Ja obniżałem TI i wszedłem na Eibachy. Pisałem wcześniej o tym. Jestem zadowolony. Solidne i tyle. Na experymenty mnie nie stać, za drogo wychodzą. Muszę tylko pilnować zbieżności, ale to ogólna przypadłość 159 z 2,4, bo po prostu jest ciężki. Eibachy założyłem cały komplet, bo wyszły w cenie 2 ori tylnych do TI. Przy okazji wymienione amory na KYB i śmigam.
Yarek Eibacha znam z opini. Bardziej interesuje mnie opinia o reszcie. Slyszalem od dwoch kolegow ze Jamexy są dobre ale to pojedyncze opinie i nie dotyczyły alfy
Przyszło i na mnie ;) Przy 190k pękł kawałek sprężyna z przodu - w zasadzie w ogóle tego nie odczuwałem, wyszło na badaniu diagnostycznym.
Czy ktoś rozszyfrował oznaczenie kropek na sprężynach do 159?
W mojej 159 SW 1.9 JTDm (150km) siedzi takie coś (dwie białe + dwie żółte kropki). Wg epera 50515158 lub 50515159.
Załącznik 265613
Jaki zamiennik wybrać? Czytałem tutaj na forum, że tych oznaczeń było kilkanaście więc zdaję sobie sprawę, że zamienniki będą raczej uniwersalne i odczucia na pewno się zmienią.
Panowie, pytanie.
W jakiej cenie są Lesjofors? Znalazłem na ALEDROGO za 105zł sztuka i się zastanawiam czy nie za tanio.
Nr aukcji: 9104917256
Co sądzicie? Mam 1.9 sedan 16V 150KM
Wysłane z mojego SM-N970F przy użyciu Tapatalka
Z tego co widzę, to ceny kształtują się między 110-120. czyli na tej aukcji nie jest jakoś super taniej ale taniej. Widać że ma dobre opinie, ja bym brał. Jak się boisz brać z allegro, to możesz kupić np. tutaj.https://motostacja.com/p/LESJÖFORS-4...BoCPkkQAvD_BwE
Wręcz przeciwnie, mniej boje się z Allegro, chciałem po prostu upewnić się że to nie mina ;)
Dzięki wielkie!
Wysłane z mojego SM-N970F przy użyciu Tapatalka