Racja. Dolny parking pod tesco, ale na stacje i tak zjade :P
Printable View
a ja z gory przepraszam organizatora Slavika za nie przybycie a zapisanie sie na zlot, wazna sprawa mi wyskoczyla dzisiaj i nic nie moglam poradzic , udanego zlotu:D
Piotras i ja jesteśmy już w domku....dzięki wszystkim za super dzień :) no i dzieki dla kolegów z wodzisławia i Victorii za drogę powrotną:)
PS> Victoria przekazała Piotrasowi o paleniu papierosów w alfie...powiedział że postara się rzucić ;) ale ja go już w tym temacie męcze dwa lata i póki co jest niereformowalny :D
Dzieki za fajny zlot no i za obstawe do pawłowic srebnej 147 i czarnej 156 pozdrawiam do nastepnego ps. heeh fajnie moze pozbedzie sie nalogu.
Krzysiek był szybszy, ale ja też dziękuję w/w alfą z Tych za wspólny przejazd do Pawłowic. Weronice za to że rano nas poprowadzila od Pawłowic do Bielska:D No i oczywiście wszystkim za fajny zlot. Pozdrawiam i do następnego razu :)
Było super! Pozdrawiam
Ja też dziękuję wsyzstkim za przybycie i za doskonałą zabawę z fajnymi ludźmi :) DO zobaczenia jak najszybciej i standardowo w poniedziałek rano na kawusi w serwisie ;) film i zdjęcia będą do tygodnia.
o mistrz:) Marcin rzuć mi na maila wiwix1990@o2.pl jakieś zdjątka czy kawałek filmu bo mnie korci hah
Zlocik był spoko:) Dzięki za super spędzony dzień, już nie mogę doczekać się następnego zlotu:D pozdrawiam