@bandyta sorki za pomyłkę, to nie Orlen tylko Statoil :) A co do godziny to zachodzą pewne zmiany, musimy jeszcze dogadać.
PS. Co do kręcenia filmiku była by to zarąbista sprawa ;D
Printable View
@bandyta sorki za pomyłkę, to nie Orlen tylko Statoil :) A co do godziny to zachodzą pewne zmiany, musimy jeszcze dogadać.
PS. Co do kręcenia filmiku była by to zarąbista sprawa ;D
od strony warszawy naliczyłem narazie 4 osoby KRAWAT, MATTISKC, PAPAMEK oraz SPATI... dziwne że nikogo z tomaszowa nie ma
w łasku są dwa (przed mostkiem i drugi na przeciwko pks-u), na wylocie z łasku do piotrkowa(po zjeździe z dwupasmówki) lubią sobie suszyć.
Nie pamiętam gdzie dokładnie ale mniej więcej na połowie lask-piotrków jest taki ładny zakręt (ograniczenie do 40) i dwa foto po dwóch stronach.
zaraz jak się wyjedzie z grabicy, jedno foto jest przed zakrętem a drugie zaraz na wyjściu, ale rzadko są nabite...
Grigori nie ma sprawy!!!! Daj znac jak juz bedziesz wszystko wiedzial!!!
Czekam na wiadomosc!!!!
Panowie i Panie jak będziecie jechali do nas to uważajcie w rejonie Piotrkowa na Srebrne Mondeo na tablicach EP062.. :) Ten samochód to dopiero filmiki nagrywa :). A co do jedzenia mamy reatauracje przy samym placu :)
---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:51 ----------
Filmik jest konkret. Jak chcecie to po zlocie możemy myknąć na Focus taką dużą ekipą i nakręcić filmik ze zdjęciami. Ja jestem jak najbardziej za. A ze szmatkami to nam zejdzie max 15 minut pod warunkiem że będzie padało bo jak nie to nawet te szmatki się nie przydadzą.
Z ciekawości, do której +/- przewidujecie zlot?
Panowie, ja niestety odpadam. Alfa rozebrana bez przegubów, a wewnętrzny jeszcze nie dotarł do mnie. Jutro wracam do domciu koło północy, więc na bank nie zdążę zrobić samochodu na sobotę:(:(:(