napewno alfisci z gtv i ze 155 mnie widzieli bo stali obok swoich pieknioszek
ps ja bylem ta z czarna maska i czerwonym zderzakiem reszta bordo :):)
Printable View
napewno alfisci z gtv i ze 155 mnie widzieli bo stali obok swoich pieknioszek
ps ja bylem ta z czarna maska i czerwonym zderzakiem reszta bordo :):)
piona dla wszystkich,bylo fajnie
zlot jak najbardziej ok towarzystwo super auta super czego chcieć więcej :)
Jechałem u Gopcia z tyłu wszyscy mieli zapięte pasy na szczęscie , muszę tu pochwalić gopcia bo naprawdę wyratował nas z opersji przed uderzeniem w skałę i zachował zimną krew reszta to była zabawa rolnicza pod tytułem oranie pola.
Korczu jaką miał mine haha żebyś to widział :mrgreen:
No to żeście nawywijali :P
Ja przed chwilą dojechałem do domku, też trochę poszalałem po zakrętach ale nie tak jak Gopcio :lol:
Było super (jak zwykle). Ze spotu na spot coraz więcej furek :D . Postaram się zaraz pocisnąć na fotosika parę fotek i za chwilę zapodam linka.
Pozdro dla wszystkich
był to mój pierwszy zlot i było super na pewno wybiorę się za miesiąc
P.S. gopcio wyleciał z drogi?! LOL jak to sie stało ? kiedy ? bo ja moją 155 pojechałem dość wcześnie i nic nie wiem, a to stało się jak wszyscy już się zebraliście ?
to się stało jak wracaliśmy konwojem na śląsk i zagłębie czyli ja gopcio korczu i robak i jeszcze jedna 145 ale zapomniałem imiona kolegi :mrgreen:
kolego darknes to ty byles na bp pod realem swoja czerwona 155 czy nie??
Marek :) ten kolega
ja byłem bordową :) czerwoną to był jakiś pan którego nie znam bo jestem nowy :-)
Proponuje następnym razem pojechać popróbować się na prostej np. na rybitwach w krk, .a później na grilla w jakieś ciekawe miejsce - jest ich dużo w obrębie krakowa
Co wy na to??