-
Skąd wiesz, że jakość dźwięku w SONY jest dwa razy lepsza od chińczyka, masz porównanie. Ten mój chińczyk też ma baterie wbudowaną i ładowaną przez microusb.
Kupiłem to bardzo tanio na Alliexpres, żeby sprawdzić czy będzie hulać taka konfiguracja. Podoba mi się w tym sony sterowanie. Możesz wrzucić fotkę gdzie masz to zamontowane. Może bym wymienił np na coś lepszego np tego Sony.
-
Znajomy ma takie Bluetooth w domu do radia i jakość nie powala :) przynajmniej podobne do twojego. Będę w domu zrobię zdjęcie ;)
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
-
-
Tak mam zamontowane :) na taśmę z rzepem także w każdej chwili można zdjąć :)
-
-
Tak się prezentuje :) mogę naprawdę serdecznie polecić :)
-
Widzę że masz ten sam kabel aux co ja po wtyczce. Szkoda ze on jest taki krotki i za bardzo nie mozna pokombinować. W tym Sony podoba mo sie możliwość przewijania utworów
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
-
No kabel krótki zgodzę się z Tobą :( wcześniej miałem o pół metra dłuższy i z mniejszą wtyczka to był idealny ale nie stety się rozwalił :( co do Sony to naprawdę fajny bajer. Telefon w kieszeni muzyczka leci, zmieniasz utwory robisz głośniej bądź ciszej a jak ktoś dzwoni to od razu możesz nim również odebrać i nawet słychać w głośnikach że ktoś dzwoni jakbyś miał dźwięk wyciszony [emoji14] jeszcze podobne Bluetooth ma Samsung bo oglądałem ale jest droższy i Nokia też ale ma słabsza baterie podobno ;)
-
Nokia BH-121
Nokia BH-111
Samsung Level link
to są modele podobnego bluetooth możesz porównać ;) samsung trochę drogi dlatego zrezygnowałem z niego a co do Nokii to ja wolałem sony ;) Sony to jednak Sony [emoji14]
-
Samsunga do samochodu to już się nie opłaca. Obsługuje co prawda aptx
Sony ma akcepotowalną cenę i wydaje się wygodniejszy do użycia w aucie
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka