Bardzo bym chciała, ale niestety musimy wymienić amortyzatory.
Nie doczytałam, że to spotkanie odbywa się w ten weekend, myślałam, że w następny - wtedy moglibyśmy przyjechać :)
- - - Updated - - -
A jakby tak przenieść na następną sobotę?
Printable View
Bardzo bym chciała, ale niestety musimy wymienić amortyzatory.
Nie doczytałam, że to spotkanie odbywa się w ten weekend, myślałam, że w następny - wtedy moglibyśmy przyjechać :)
- - - Updated - - -
A jakby tak przenieść na następną sobotę?
No to wydaje się że się spotkanie rozsypało. Mimo wszystko się pojawię. W następną sobotę i jeszcze 3 następne mi znowu nie pasuje, bo mam studia.
i co koledzy było jakieś spotkanie wczoraj ?
Wiec spotkanie sie odbylo ale troche bylo nas malo,w sumie 5 osob,3 alfy i mazda:)!Mialo mnie nie byc ale w ostatniej chwili sie wyrobilem:)!Szkoda ze tak krotko ale mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie nas wiecej!Fajnie bylo sie spotkac i choc chwile pogawedzic!!!
Informuję, że wiem :D
My składaliśmy w sob. wydech i zderzak w 1 5 6 :) W końcu wyjechała z garażu :)
- - - Updated - - -
Na następne spotkanko wpadnę, jeśli sesja mi na to pozwoli ;)
Wojciech dawno się z Wojciechem nie widział ; D
- - - Updated - - -
Z resztą zresztą też:D
Również mogę potwierdzić, że spotkanie się odbyło. Mimo niezbyt licznej frekwencji i niskiej temperatury. Oby następne spotkanie było liczniejsze i żebym mógł się na nim pojawić.
Pozdrawiam
Czy możecie mi doradzić jakiegoś dobrego mechanika do Alfy w naszej okolicy ? (Wałbrzych,Jelenia itp)
Mam do wymiany wnętrzności skrzyni (tarcza, docisk, wysprzęglik itd.), oraz strasznie głośno moja bella odpala.
Potrzebuję kogoś naprawdę konkretnego, aby pojechać, zrobić, zapomnieć i cieszyć się z jazdy :)
Wiem ze w Swidnicy jest solidny warsztat,osobiscie tam jeszcze nie bylem ale moj brat serwisuje tam swoja Astre H 1.9cdti od kilku miesiecy i bardzo chwali tych ludzi,solidnie i ceny ok!Dam Ci dokladny adres wieczorem!Pozdrawiam!
Ja w Wałbrzychu ufam raczej tylko Lachowiczowi, ma warsztat przy ulicy Władysława Orkana 45, ale ceny są dość wygórowane. Proponuje zadzwonić i spytać o koszta nr tel. 74 841 05 30
A wiec warsztat PERFECT SERVICE znajduje sie na ulicy Kliczkowskiej 26B w Swidnicy,tel.746683190.Warsztat naprawde polecam,chlopaki zakladaja ksiazke serwisowa,wpisuja wszystko co robili,oddaja stare czesci,na wszystko daja rachunki czyli lad i porzadek i mila obsluga.Duzo pozytywow mozesz znalezc w necie o nich.Pozdrawiam!