-
Myślę, żeby sprawić sobie APC, którym umyję silnik, np. Nielsen Cyclone a jako dressing Meguiars Engine Dressing?
Czy jest coś lepszego?
APC jest chyba bardziej uniwersalne? Bo mógłbym też wziąć Nielsen H. D. Degreaser.
DetailerCenter daj znać, bo lekko spieszy mi się z zamówieniem ;)
-
wysłałem ci PW uważam że ten dressing co ci podałem jest troszkę lepszy niż megs ale megs także daję radę co do domywania cyclona na silnik sobie podaruj może być jak podajesz H.D także :)
-
A wiec tu zapytam powoli kompletuje kosmetyki na wiosne,mam narazie QD FK 425 i politure tester black hole,szamponu od roku używam plaka w żółtej butelce bo mam na firmę brane takie,myślałem żeby dokupić jeszcze poorboys nattys blue,i wymyć dobrze auto na 2 wiadra ewntualne smugi po wodzie usunąć FK 425 później nałożyć blac hole i na to nattys blue,oczywiście zaczynam z kosmetykami z wysokiej półki wiec dopiero sie uczę co i jak dlatego proszę was o pomoc w dobraniu kosmetyków
-
Damian po myciu użyj glinki to podstawa nie QD tego używamy po nałożonym wosku w celu jego odświeżenia blue będzie ok :) jak masz jakieś pytania pytaj pw
-
Polecisz jakąś w miarę dobra glinke i przyzwoitej cenie
-
Glinka ValetPro niecałe 30zł w detailercenter :)
-
dokładnie jak kolega pływak pisze valet pro żółta będzie git
-
Kiedy mogę się spodziewać wysyłki zamówienia 832? :)
-
Pływak sprawdziłem status przesyłka u kuriera :) na pewno jutro będzie ;-)
-
Dotarła, wielkie dzięki za gratisa! :D Mam jeszcze pytanko czy planujecie wprowadzic do oferty produkty Autoglym?