B&M pewnie masz. Masz USB w schowku?
Printable View
B&M pewnie masz. Masz USB w schowku?
Tak Mam usb w schowku, B&M to łączność z telefonem?
Teraz byłem sprawdzić i jest tam opcja połączenia z telefonem tylko nie moge nawiązać połączenia, każdy telefon z bluetooth może być?
takie coś wejdzie ładnie w 159 jak dokupię ramkę? http://www.ebay.com/itm/6-2-Touch-Sc...item27ec0ae33b
jezeli masz wymiary to wystarczy wyciagnac radio i zmierzyc , mysle ze tak bo jest tam sporo miejsca , wyjecie radia to zaledwie minuta , ja zawsze wkladam grubszy zakrzywiony drucik tam gdzie plyty cd lekko zachaczam i powoli ciagnd do siebie , jest to wygodniejsze niz wyciaganie za pomoca dziurek , nie uszkodzilem jeszcze nic a wyciagalem duzo razy.
Kupiłem radio 2dinowe kruger km2003 i do tego ramkę do 159, wymiary ramiki 100x180, no i radio tyle samo ale niestety po przyjściu nie pasuje jak koledze pare postów wstecz przy py9908, radio jest odrobine szersze jak ramka, będę musiał przyciąć ramkę górną żeby przeszła przez panel radia, po cholere kruger w tym radiu zrobił podwójny panel to nie wiem. Więc wątpie, że udałoby mi się dostać ramkę pod krugera i 159kę. Minęło już 7dni a ja kupowałem w sklepie więc radia nie oddam, przez pomyłkę w sklepie z ramką wszystko się wydłużyło i będzie żłobienie. Ach
Witam wszystkich :)
Od niedawna posiadam konto.
Posiadam AR 159 ti sedan. Moje radio jest oryginalne od samego początku produkcji, posiada ono funkcję BLUE&ME a w schowku mam USB. Osobiście jestem miłośniczką dobrego sprzętu grającego w samochodach. Już niedługo mam zamiar zdemontować oryginalne radio, po to, aby zamienić je na pioneer. Niestety to radio nie ma wejścia usb. Zatem moje pytania są następujące:
-czy jeśli zmienię radio to czy opcja blue&me będzie kompaktybilna z moim nowym radiem,
-czy usb które posiadam w schowku będzie w dalszej kolejności współgrało z nim,
-czy muszę wybrać między starym radiem i usb, a nowym radiem ale bez usb.
Jeśli istnieje możliwość jakiejś instalki, oprogramowania, bądź istnieje jakiś inny sposób - proszę o pomoc.
Witaj na forum, po wymianie fabrycznego radia na cos innego Blue & me staje sie bezuzyteczne, bo w nowych radiach (kombajnach) masz juz blutooth'a, navi, itp.
Takie radio ma swoje wyjscie USB, pod ktore podpinasz zwykly kabel USB i wyprowadzasz w schowku lub podlokietniku lub uzywasz wyjscia z panelu frontowego navi jesli takowe jest i nie chcesz ciagnac dodatkowych kabli, stare wyjscie USB od B&M najczęsciej rowniez staje sie bezuzyteczne (chociaż są chyba jakies wynalazki żeby je wykorzystać na szybko np radio pioneera widzę ma takie coś w opcji:
http://www.pioneer.eu/eur/products/2....001/page.html
Też z miłą chęcią chciałbym żeby radio włączyło się po włączeniu zapłonu jak i wyłączyło się przy wyłączonym zapłonie. Tak jak to było prsy oryginalnym radiu. Hmm trochę to denerwuje wyłączanie przyciskiem radio przy wyjściu auta, żeby chociaż jeszcze ustawienie czasowe było po wyjściu z samochodu które rozłączy radio
Na kostce iso musisz zrobić roszade czerwony to zasilanie odepnij i poszukaj przewodu co po stacyjce daje prąd
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka