Jeżeli nie będzie nic godnego po 159, to jeździłbym Subaru Legacy 2005- powyżej. Tylko w kombi, może być Outback- taki CW Subaru.
Printable View
Jeżeli nie będzie nic godnego po 159, to jeździłbym Subaru Legacy 2005- powyżej. Tylko w kombi, może być Outback- taki CW Subaru.
Ja to bym sie wrócił do mojego pierwszego samochodu... FSO Polonez:)
Oczywiście żart, ale myślę, że może Audi S7, ale to przyszłościowo, póki co moja 159 zadowala mnie w 100%:)
Send by Tapatalk S4
Zart w sensie ze tu raczej w temacie chodzi o jakies nowsze modele czy skok o klase wyzej:) ja rowniez Poldka wspominan w samych superlatywach, rowniez byl w gazie, byl jak czolg, jechal po wszystkim i wszedzie:) dobra dosc bo sie lezka uroni:)
Send by Tapatalk S4
Jak teraz to wersja "Borewicz":) miec dla chociazby frajdy aby moc od czasu poczuc te luzy na kierownicy i bujanie w czasie jazdy niczym jakas lajba na wezbranych wodach:) no i ten specyficzny zapach. Calkowity zestaw pobudzajacy zmysly:) heehe
Send by Tapatalk S4
Ja się zastanawiam nad XC90 bądź CR-V ką :)
Proponował bym XC60,chyba ,że potrzebna ci większa przestrzeń.
Po 159 ( jesli giulia będzie niewypałem,i zabraknie 3.0MJTD),koniecznie bmw serii 5 F10 530d x-drive.Auto kosmos jak dla mnie.Prowadzenie,komfort,wyposażenie etc etc.na najwyższym poziomie.Wielki potencjał tuningowy.
No te nowe BMKi są super :) A ten ich 3 litrowy diesel po prostu mnie zniszczył :D