Ok. 11.00Cytat:
Napisał peteja_43
Printable View
Ok. 11.00Cytat:
Napisał peteja_43
to bedzie ten grill mam brac cos do amciania ??
Ja jade juz na 100%. Ci co z rybnika pisac na gg 8337431. Jestem juz ugadany z rafalem i krzysiem. Spotykamy w Wodzislawiu gdzies nie dalego Amadeusa. Mam pytanie czy mamy juz cos sobie kupic predzej do jedzonka czy wskoczymy gdzies do marketu w 30 alf:P
hehe dobre w 30 Alf :D gdybym byl posiadaczem jakiegos innego auta i po wyjsciu ze sklepu zobaczyl bym do okola mojego auta 30 ALf to bym pomyslal co to kur... we Wloszech jestem :D :lol: :lol: :lol:Cytat:
Napisał jarek_0203
HAHAHAHAHA :P:P Warto by bylo sie tez dowidziec ile osob mniewiecej bedzie bo ja np jade w 4 osoby....
ja chyba sam :/ dobrze ze to CB bedzieCytat:
Napisał jarek_0203
Proponuję w prowiant zaopatrzyć się przed wyjazdem. Poprzednim razem w Ojcowie, mimo, że spotkaliśmy się w Krk pod TESCO, to sporo czasu upłynęło zanim każdy kupił to co chciał i co poniektórzy się stresowali czemu tak długo to trwa.
Najważniejsza jednak jest jednomyślność :)
Pozdrawiam.
- Rafał
Kolego alces będziesz jechał z badylem na dachu jak zwykle :?:
Raczej tak :DCytat:
Napisał Kosiar
Pozdrawiam.
- Rafał
moja opinia - niech każdy jedzie już z zaopatrzeniem żeby potem nie jeździć po sklepach
no i ponawaim pytanie o jakieś konkretne miejsce zbiórki już w Wiśle ( ja nie znam, nie wiem -może gdzieś koło stacji pkp jest jakieś miejsce żeby sie zebrać i ruszyć na ten grill? ) potrzeba jednej konkretnej decyzji - panowie z okolic nie znacie nic ?