Mam podobne widoki. Tylko mi wskazówka spada trochę niżej (o 20 km). :D
Printable View
Mam podobne widoki. Tylko mi wskazówka spada trochę niżej (o 20 km). :D
Jeśli będziesz na zlocie na pomorzu w czerwcu zapraszam do samochodu. Pisze to co pokazuje mi licznik
Moja Bella ma problemy z V max.
Na zimówkach po wielokrotnych próbach, udało sie z górki i pomocą wiatru osiągnąć licznikowe 220km/h.
Teraz na letnich, lekko zdystansowanych kołach, nawet nie mogę przekroczyć 210km/h.
Wydaje mi się, że ubytki mocy i co ważniejsze momentu obrotowego mogą być spowodowane kiepskimi świecami - warto by było wybrać się na hamownię.
:evil: JAREK.
Ja V max nie osiągne, bo opony są przewidziane do 210km/h, które są na przodzie. Jak do tej pory jechałem już 200km/h po autostradzie.
a tam, to i tak dobre masz, moje chyba są do 160 czy 180 a leciałem 210, ba! na dojazdówce chyba z 70-80 jechałem ;) jak szaleć to szaleć hhehe ;)
ja na dojazdowce z tylu rozpedzilem sie do 170 dopiero pozniej sobie przypomnialem ze mam jedno kolo od taczek;p ale nic sie wsumie nie dzialo ogladalem kiedys top gear i zalozyli 4 dojazdoiwki i robili proby na torze to jedyne co sie dzialo to slabiej sie trzymal drogi na zakretach
Coś koledzy ze 164 się oszczędzają chyba trochę... Brat zrobił tą Czarnulą 240km/h,a tylko tyle bo zabrakło już prostej,a później paliwa :P
Moja byla 146 ti szla na originalnej skrzyni biegow i wedlug licznika 245 km/h a po zmianie skrzyni tylko 235 km/h i 700 O/min krecila juz w czerwonym.
Terazniejsza 156 2,5 V6 wedlug licznika 248 km/h
Chryste jezuuuu - kobieta i tak zapier***la :)
Ja swoja 166 tylko 200 jechalem dajac drobna nauczke Wiedenczykowi w BMW 320i :P
Ja sprobowalabym najpierw zajac sie przeplywomierzem powietrza, ktory znajduje sie miedzy filtrem powietrza a korektorem???? Nie wiem dokladnie czy to sie tak nazywa bo obilo mi sie o uszy, ze brakiem mocy i zanikiem V max sa powodowane bledem w przeplywomierzu ( niechce zbyt wchodzic na obroty).Cytat:
Napisał moninika