-
Dzięki, teraz dałeś mi do myślenia. W tej czerwonej jeszcze nowością pachniało ale na zmianę modułu co jakiś czas mnie nie stać - a szkoda..., musze szukać od nowa, być może skorzystam z tych przez Ciebie przesłanych ofert... Szczerze, mam już dość - to tak jak, chodzić do lekarza...
-
Do gazu najlepiej TB 120KM i 155KM. Nie ma modułów. Ja mam diesla i jestem bardzo zadowolony.
-
co myślicie o tej?
http: //olx.pl/oferta/alfa-romeo-mito-1-4-75km-dna-sprowadzona-CID5-IDff7ld.html#d11144555d. Do niej nie ma papierów typu ksiazka serwisowa ani paragonów...
-
Źle wkleiłaś link, ale 75KM to pomyłka w tym aucie. Jest za slaby. Bedzie palił ponad 10l a wogole nie będzie jechał.
-
http: //otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-mito-1-4-75km-dna-sprowadzona-ID6ylMfr.html#50aa67b50b
Fajna cena, ale brak historii samochodu, jedynie papiery w j. włoskim, chyba dot. wyrejestrowania samochodu - mam fotki. Po VINie wiem, że była kupiona w Polsce a facet który ją sprzedaję nic o tym nie wie... samochód został sprowadzony z Włoch.
Ostatni wpis w ASO w 2010 r. przy przebiegu ok. 20 tyś. podczas kampani. oglądałam ten samochód, brudny w srodku, podwozie wygląda jak "nowe". po jednej str. zielona uszczelka przy szybie - może samochód pływał... nie wiem ;-). poza tym oprócz tego co widać, do zrobienia sprzgło, kloci, tarcze itp.
-
Ola ile ty masz kasy na samochód?? patrząc na ogłoszenia jakie oglądasz to raczej za mało na mito....
-
Ok, temat tamtej zamknięty, dziś się sprzedała i dobrze, bo nie byłam przekonana. Mam do wydania 22 tyś. Widziałam ładne, całe, ale jak się później po oględzinach okazywało, to były szroty, byle jak zrobione... wolę walniętą kupić i wiedziec co i jak się zrobiło.... Szukam dalej...
-
pochwal się jak kupisz :)
-
hehehe, to nie jest takie proste (kupno).. teraz szukam w Niemczech ;-). Jak tylko będę miła, to się pochwalę (oby to nastąpiło). Teraz szukam takiego, jak pisałes (doradziłeś mi) parę wpisów dalej.
-
Mam jeszcze jedno pytanie: który silnik diesla w Mito z 2009/2010 jest niezawodny i ekonomiczny? Proszę o odpowiedź.