Głośniki bez żadnego problemu można naprawić.
Printable View
Głośniki bez żadnego problemu można naprawić.
Nie no stary, wszystko fajnie pięknie tylko kto s musi być serio ogarnięty z schematem, żeby to uruchomić. Nie wiem czemu mi nie zagrało może przez moją bardzo płytką znajomość kabelkowania.
Jak coś mam komunikacyjne na głośniki jak i żółte ISO co wchodzi za ICS i prowadzi do wzmacniacza, pozdrawiam :)
Wszystko co chcemy podłączyć do wzmacniacza, tj głośniki w półce (w zasiegu ręki), przednie i tylne drzwiowe (kostka z kabelkami po prawej stronie bagażnika w polifcie, w przedlifcie za ICS)- łącznie 12 kabelków. Zostaje jeszcze trzy które w polifcie, z tego co chłopaki pisali, są niepotrzebne :)
Cześć. Dziś doszła mi wiązka od polifta z dsp. Wszystko ładnie śmiga, ale... Nie wiem dlaczego po wyłączeniu i włączeniu zapłonu resetuje mi się ustawienia.. Czyli.. Ze nie mam dsp active i wszystko muszę na nowo ustawiać poza godzina i innymi. Dodam, iż celowo dołączyłem navi w bagażniku by móc ustawić godzinę, gdyż nie mam płyty. Ktoś coś doradzi?
Na oko wygląda jakby procek nie miał zasilania podtrzymującego. Ale to taki "strzał".
Kolego u mnie pomoglo wylaczenie i wlaczenie radia pokretlem. Jak cos ustawiam to je wylaczam i jak wlacze sa zapamientane. Po wylaczeniu kluczykiem nie pamieta ustawien
Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
Marek, masz jakąś sugestie? Czy po prostu musi być inny procek? Ogólnie to dlaczego polift nie ma bezpiecznika 30a na dsp?
Sprawdź z tym pokretlem
Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka