mam dosyć tego pier...., ludzi, którzy tylko coś pie.... a nic w życiu nie osiągnęli. Koniec tego wątku.
Printable View
mam dosyć tego pier...., ludzi, którzy tylko coś pie.... a nic w życiu nie osiągnęli. Koniec tego wątku.
Według mnie chyba każdy docenia bo można te auto śmiało nazwać demo-carem i to bez dwóch zdań nie wiem tylko czemu się tak wkurzasz mi też pisali że się nie za bardzo podoba to co zrobiłem ze swoim autem ale mnie się podoba a że pokazuje je na forum to dla tej mniejszości co im się podoba więc powiem tylko że czekam na dalsze info o pracach...
z włóknem węglowym już coś miałeś do czynienia .ze się porywasz na to ?Będziesz robił "nakładke" z formy czy na stałe przykleisz do dachu bo jestem ciekaw.
Starscream nie poddawaj się!!! Tu (i nie tylko tu) są prawie sami spragnieni podziwiania Twojego dzieła.
Wku...ł Cię motyw z innego wątku pewnie... Nie daj się wytrącić z równowagi przelotnym smrodom :)
3maj się!!!
tak czy siak, czy wątek zostanie zamknięty czy też nie, życzę powodzenia i trzymam kciuki ;) pozdro!!
jak zamkniesz temat...to skąd będziemy wiedzieli co się z autem dzieje;D a jedziesz z tematem mocno i masz fach w ręku. :)
Star to z halogenow rezygnujesz? jak bedziesz zaslepiac doloty? i pamietaj podkrecic lewa listwe z przodu :D
do zobaczenia we wrzesniu!
możesz napisać jaką grubość tej chromowanej listwy na grill dałeś?? nie mam metra w domu.... Pozdrawiam