Hej. Na pewno będzie potrzebny wzmacniacz i sub. Dobrze grający zestaw to ok 500 zł.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Printable View
Czyli tylko nakleić jedną warstwę tej maty? Wydawało mi się że lepszy efekt da wyklejenie blachy drzwi matą butylową, a boczku drzwi pianką :P
Witam, potrzebuje porady problem opisałem w tym poscie http://www.forum.alfaholicy.org/159_..._bose_tyl.html ogólnie chodzi o tylnie głosniki do AR159 z BOSE bo nie wiem czy warto kupic uzywany głosnik czy troche dołozyc i wstawic dwa nowe. Ogólnie wszystko gra super i nic wiecej mi nie potrzeba.
Cześć, masz w ofercie jakiś ciekawy zestaw 3Way? Macie może w ofercie Audisony APK 163?
Matą butylowa z warstwą aluminiową bez pianki. wyklejasz wnętrze drzwi za szybą i blachę za tapicerką, a na tapicerkę dla lepszego efektu można nakleić piankę Gladen FOAM (cena 30zł za arkusz 46 x 80cm) lub blachę za szybą wykleić matą CTK a blachę pod tapicerką matą Gladen Aero Multi, która ma już warstwę piankową (kosztuje 69zł) :) Dodatkowo na matę wewnątrz drzwi można nakleić jeszcze materiał odbijający dźwięk. Mata Gladen Neoprene ma takie właściwości. Cena arkusza 46 x 80 cm to 35 zł.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Witam. Chciałbym kupić w twoim sklepie radio 2 din do 1000zł do mojej Alfy. Myślałem o gms 6321 albo o pioneer avh 180. Zależy mi na poprawie dźwięku standardowych głośników oraz na montażu kamerki cofania. Czy jakoś dźwięku tego gms-a odstaje od markowych radioodtwarzaczy w tej cenie ?