.... a tu jak na złość nagle są chętni na spotkanie :sarcastic:
Printable View
Te no to robcie spotkanie, jaki problem?:P Fochne sie 4ever na 5minut i po sprawie :pleasantry: Nie wykluczone ze nie wpadne :)Mialbym ominac spota 2alf(bo pewnie ja i mat tylko bym byl) ?!?! :D
Zróbcie liste i po problemie i konkretny termin
no to róbcie liste:) mozna w swieta lub w okresie przy swiatecznym cos wymyslec. I rozpoczac Wiosne grillem :) TYLKO GDZIE TEGO GRILLA ZROBIMY haha :P
Widziana dzis kolo 10 na warszawskiej biedna, brudna 156 czerwona z ramkami. Zna ktos moze? ;) :cool:
A wiec kto chetny na spotkanie 3.04.2015r? Ewentualnie 6.04.
Pisac liste z data ktora bardziej pasuje:)
1- czosnek1802 (3.04 lub 6.04 obojętnie)
1- czosnek1802 (3.04 lub 6.04 obojętnie)
2- mat147 (3.04)
Jak byscie byli chetni, mozna pomyslec nad ogniskiem, grillem gdzieś*.
*- wy wymyslacie miejsce xD
Kto dziś pomykał do jelonki, przyznać się.
Na spotkannie ludzi tłum! chyba sie przerzucę na spotkania w innej miejscowości :rolleyes:
Ja bym mógł się dopisać ale co z tego 3 ludzi...ehhh
Jakby co to się piszę ale raczej na 6. bo w piątek może być ciężko, chyba że późnym wieczorem.
z powodow technicznych jak by ktos cos ode mnie chcial, a na forum w domu wbic nie moge, to piszcie do mata, mam nadzieje ze sie nie pogniewa :D poda lokalnym mojego fb, a obcym email ;)
ROzumiem ze grill odwolany.
Ja już od 3 tygodni jeżdżę na letnich :cool:
Pewnie wcale nie zmieniałeś bo zima cienka była;)
Na dniach powiekszy mi się rodzina, także odpadam na jakis czas.
Jak tam panowie laczki na letnie już wymionione czy jeszcze nie? ;)[/QUOTE]
Właśnie dzisiaj zmieniłem :cool:
Nom a rano masz blisko 0 nie życze jazdy w takiej temp. na letnich;)a czemu to poczytajcie jak nie wiecie;)
Czerwony co ty za glupoty pierdzielisz... boze... :D haha. POczytaj poczytaj, opona letnia czy to zimowa w temp od 0 do 7 stopni pracuje tak samo... Chyba ze lezy snieg na drodze lub deszcz pada i jest lod to co innego :D ja ostatnio jechalem przy -4 na letnich i trzymalo droge na suchej nawierzchni jak na rzep :)
To po co zakładasz zimówki?Sprawdź najpierw budowe zimowej a potem letniej opony i bedziesz wiedział wiecej...Ja ci nie bede tłumaczył.
Bo zimowki lepiej odprowadzaja wode, i lepiej trzymaja sie w sniegu dzieki ząbkom, oraz przy -7 i mniej lepiej pracuja niz letnie ktore robia sie za twarde :)
wodę? haa a co ma opona zimowa do wody:D masz teorie...na wode są specjalne opony typu np.UNIROYAL ma w ofercie, swego czasu PIRELLI P6000 chyba też były itd.COś tam wiesz ,tak robią się twarde jak temp spada już poniżej cirrka 5st.Sam sie kiedyś przekonałem we wro jak miałem jeszcze golfa...Lepszy bajer łatwo rozpoznać oponę letnią jeśli była jeżdzona w zimę po śniegu, błyszczą się prawie jak lustro;)KOlega ma uniwersalne i na lato i na zime..Dla mnie to nie są dobre ani na zime ani na lato:DJednak nie musisz inwestować w 2 komplety.Z drugiej strony jak walisz sporo kilosów to szybciej znacznie sie scierają....takze to takie dobre dla tych co bardzo mało jezdzą...
tak bzw. jeszcze w tym zielonym sklepiku pracujesZ? miałeś się zwalniać itd?
juz tam nie robie od stycznia :) Ja nie kupuje uniwersalnych lato/zima bo to gunwa :P ale z doswiadczenia wiem, ze zimowki lepiej odprowadzaja wode i maja krotsza droge hamowania na mokrej nawierzchni niz letnie :P Mialem kupic uniroyal reinexpert ale juz brak ;p wiec biore na testy fireston multihawki :) to do 46 ktora zrobi max 3-4tys teraz przy 47 wiec wystarcza takie:P
I tak za drogie....ja z ojcem mamy barumy letnie i zimowe i opona jak opona...ważne że nie chińska...a cena bdb
a propo teraz gdzie robisz?
gdzie robie mozesz dowiedziec sie na pw hehe :)
Czemu mowisz ze za duzo? 500zl za 4 oponki NOWE, z 2015 roku dalem ;)
Gdzie taka promocja czosnek?
I jaki rozmiar?
Na Allegro. Rozmiar do 46 185/65/r14 . Do tego dochodzi kupon rabatowy -100zl :)
Za 500zł nawet dobrze ale na ten kupon trza było też wczesniej nakupić rzeczy.Za darmo rabatów nie dają;)
Za 589 są właśnie Barumy z przesyłką.
a kurna mie tu 14"
takie to jo tarcze mam :p
Hehe, do 146 wiekszych nie potrzebuje :P
Czy ja wiem.Mozesz kupic przedmiot za 5zl i dostac kupon. Nie kupuje jakos specjalnie dla kuponow tego wszystkiego :D a miec a nie miec 100zl? :) Chociaz i tak trace... bo zostawiam 500zl heheheh :) jutro beda na kolach oponki.
cisza. Nie mam dostepu do forum w domu, i forum zgorzeleckie umarlo haha :)
Co tam placki?Nikt się już nie udziela?Jeszcze nie wybudzeni z letargu zimowego??
Są świryyyyyyyy??????Co powiecie na jakąś przejażdżkę gęsiego np. do Jeleniej w większej zorganizowanej grupie?
Ktoś ma kamerę dobrą by nagrać przejazd np.?Jakieś pomysły lenie ???:P:P:P
Odzylem! Forum ni z upy ni z pietruchy wrocilo mi na kompa :O Jak uzbierasz wiecej aut to z checia sie przejade :) Panowie jak tam wasze prace przy autkach? Jak macie FB to na Pw podajcie dane to pozapraszam bo se stworzył żem normalnie :D
ja az zdziwiony ze night zaproponowal takie cos... :D Ten ktory nie jezdzi na spoty gdzie sa 3-4 alfy :D hehehhe Póki co to trasa na gliwice :D
Panowie no co jest? Sanders? Tigre? Lukasz? I cala reszta? GDZIE WAS WCIELO ? :O
Ożarci śpią i tyle w temacie....;)
Obserwuje jak sie przekomażacie. A pozatym opiekuje się małym i nie mam czasu na spoty;(