ja chętnie przyjadę:)
Printable View
ja chętnie przyjadę:)
A ja nie zdążę złożyć auta... szkoda bo mam tyle wolnego że mógłbym przyjechać.
Fajnie jak by ktoś zabrał rameczki pod rejstracje do zakupienia ;)
też mogę nad zalew podjechać, daleko nie mam :P :P i ja mam ramki klubowe, wezmę :)
Ja bym wpadł i też bym pisał się na ramki do nowego nabytku ;)
Fajny nabytek :) wielka szkoda że moja unieruchomiona. Kiedy się pochwalisz?
No i pięknie już parę alficzek będzie do 6 jeszcze może paru chętnych się znajdzie zapraszamy:cool:
Nie jest skoro przyjedziesz :P
no właśnie zaintrygowalo mnie to nowe auto :)
Ehh ja najprawdopodobniej będę w pracy...
Wydziargane z mojego Idola 2S
najprawdopodobniej będę, w końcu rein zakupił bestie:) nie przegapię tego:)
A co się stało z Lancią? :D szkoda, że nie oglądane nowego nabytku :(
No fakt, utrzymanie takiej limuzyny dla zwykłego zjadacza chleba jest kłopotliwe. A nie możecie przełożyć tego spotu na przyszłą niedzielę? :D
No niestety nie zawsze każdemu pasuje albo niedziela albo sobota przecież to święto i większość ma wolne
No właśnie większość do której się nie zaliczam :D
nawet u koreańców 6tego mam wolne;D
Nie marudzić ja od nowego roku nie mam pracy... a wolalbym w swieto iść niż nie wiedziec kiedy bede mógł pójść. Ale na spota przynajmniej przyjadę :)
Caly zeszły rok nie udalo mi się nigdzie przyjechać w związku z różnymi problemami raz z sobą raz z wozem :D ale tym razem przyjadę.
To może i Ja wpadne.Dawno mnie nie było
No to całkiem spore grono się szykuje :)
lubię To!
Udało mi się zregenerować światła i złożyć auto więc jest szansa że bym podjechał. Ale pytanie od nietutejszego gdzie się dokładnie spotykamy? I czy tam będziecie czy gdzieś jedziecie bo ja jak to z dzieciakiem nie wiadomo o której bym dotarł :sarcastic: i warunkiem musi być pogoda. Jak będzie ciapa to zostaję w domu, a jest szansa na słoneczny wtorek.
spotykamy sie tu: Pinezka
http://goo.gl/maps/izzXd
ile tam brdziemy tego nie wie nikt :) a czy gdzies bedziemy sie przemieszczać to trudno powiedziec. w razie czego dzwoń 605476270 :)
Dzięki. Mam nadzieję że będzie pogoda.
Koledzy i Koleżanki rzuciłem hasło na spocika noworocznego aby się spotkać i pogadać o tym co nas czeka w nowym roku i spotkać się z dawno niewidzianymi kolegami i tymi , których jeszcze nie znam . Widzę że odzew jest spory co mnie niezmiernie cieszy zapraszam wszystkich . Przemieszczania raczej nie przewiduje bo pogoda raczej mało atrakcyjna , ale na wiosnę mam nadzieje że powtórzymy bardzo udany PRZEJAZD TRASAMI RAJDU ELMOT albo jakiegoś grila w szerszym gronie:cool:
Pogoda dzis raczej mocno nie urokliwa w Legnicy snieg z deszczem - mam nadzieje że jutro przynajmniej padać nie będzie. :)
Z prognoz na jutro wynika że ma być w miarę pogodnie i bez opadów
dokładnie tak. Jutro ma być ladnie skonecznie i lekki mrozik :)
Będę miał przy sobie parę ramek klubowych i jeden nowy kubek ceramiczny, może ktoś się akurat skusi :)
Przypadkiem parę gadżetów trafiło w moje ręce bo oficjalny magazyn mamy w Strzegomiu
A ja w takich warunkach na letnich raczej nie wyruszę....
ni na letnich to naprawde nie polecam teraz jazdy. szkoda auta:)
Daleko nie ma jak by bardzo chciał to i na wstecznym by podjechał;)
Dzięki za spota, miło było poznać do zobaczenia :)
bylo fajnie:) i frekwencja dopisała :)
Jakieś zdjecia są?
aj nie pomyślałem żeby robić ale widzialem ze ktos pstrykał więc może powstawiaja. Ja Ci Gracek powiem tylko jedno. Żałuj że nie byłeś :)
Dzięki za spota fajnie było was w nowym roku wszystkich zobaczyć, żałuję że nie zaproponowałem wam wspólnego wyjazdu do zamku Książ bo plener pod zdjęcia był zacny :D
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1556995