czuje że atmosfera się zagęszcza i jakoś mnie to nie dziwi
Żeby nie było ramki które miałem na Julce pół roku i wszystko ok.
Printable View
czuje że atmosfera się zagęszcza i jakoś mnie to nie dziwi
Żeby nie było ramki które miałem na Julce pół roku i wszystko ok.
Wiadomo już coś?
Sklep powinien ruszyć do końca nadchodzącego tygodnia.
Paczki leżą już spakowane i czekają na wysyłkę do mnie jako nowego sklepowego. Jak tylko dostane cały nasz sklepowy asortyment to ponownie otwieramy sklep :)
No w końcu, bo moje zamówienie na sklepie wisi już miesiąc :D
Dobre wiadomości, byle by doszło do skutku :)
no ja też czekam ramki ważna sprawa ;)
Kurier po gadżety zastał już zamówiony i jutro paczka zostanie do mnie nadana więc w środę będzie czyli do końca tygodnia na pewno otworzymy sklep :)
Czekamy :)
Sent from my iPhone 4S
flat wysyłkę za granice ogarniecie ? Oczywiście na mój koszt.
potrzebowałbym kilka kompletów ramek i parę innych pierdół ;)
Ramki Ramki Ramki potrzebuje juz wymienic, prosze o info kiedy beda!
już można zamawiać :)
Zamówione :D
I już tylko czekać na listonosza:D
Sklep jest na razie w fazie testów. Musiałem go wyłączyć, bo podczas składania zamówień mogą pojawić się błędy. Dajcie chłopakom 1-2 dni i wszystko ruszy. Info wyślemy mailem.
Ale nasze już dokonane zamówienia aktualne ?
Panowie pierwszy raz zamawiam,potwierdziłem zamówienie,kliknąłem formę płatności i wszystko zniknęło. pytanko brzmi czy ramki przyjdą bo w sumie nie zapłacone no chyba że listonoszowi:confused:
Mi wyskoczył potem adres na jaki mam przelać pieniądze i na taki przelałem.
Ja mam to samo co Seba,co teraz z zamowieniem?
Wysłane z mojego Nexus 4
Sprawdziłem wszystko dokładnie i okazało się że owszem są już zamówione lecz jakoś ja nie miałem do wyboru formy płatności z miejsca paczka i 16 pln-ów za dostarczenie.:mad:
- - - Updated - - -
W swoim panelu klienta możesz sprawdzić stan swoich zamówień - czy wpłata wpłynęła, czy paczka została spakowana lub wysłana. Aby dostać się do panelu klienta należy kliknąć w menu poziomym na górze na "Moje konto" lub przejść do >tego< adresu. Stan realizacji zamówienia możesz sprawdzić w zakładce "Zamówienia", a po wysłaniu paczki możesz sprawdzić jej nr klikając na ikonkę lupy.
- - - Updated - - -
danloo23.kliknij , <tego> i tam masz wszystko objasnione
Oki,dzieki:)!
Wysłane z mojego Nexus 4
Nie ma sprawy do usług
Chciałbym zamówić ramki ale wyskakuję mi:
mimo87 nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
- Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
- Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
- Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,
O co chodzi?
Można zamawiać przez priv?
No wlasnie,mi tez cos takiego wyskakuje,nie wiem o co biega?
Wysłane z mojego Nexus 4
a którym momencie macie taki komunikat>?
Ja zrobiłem zamówienie, wysłałem przelew na jedną ramkę, pal licho że za 20,99 ale mam nadzieje, że dojdzie :hmmmm2:
chłopaki, może jednak wstrzymajcie się trochę - tak jak napisał Tuti wyleciały jakieś błędy i sklep będzie działał poprawnie na dniach...
przesyłka w toku:(
Sprawa wygląda tak że paru osobom udało sie złożyć zamówienie kiedy sklep był w fazie testów ale jeszcze nie był oficjalnie uruchomiony. Wszystkie te złożone zamówienia mam w bazie danych, na tę chwilę mam 4 opłacone - konradsjz, adriano86, gavu, m4tinez. Wszystkie te opłacone zamówienia zostaną normalnie zrealizowane chyba że ktoś zamówił coś czego aktualnie nie ma w sklepie bo inwentaryzacja jest dopiero w trakcie i część gadżetów /etui czarne i brązowe, smyczki nero/ dopiero zamawiam - tych rzeczy aktualnie nie ma na stanie więc jeśli ktoś to zamówił to musi sie liczyć z tym że trzeba na to chwilę poczekać.
Póki co sklep jeszcze oficjalnie NIE RUSZYŁ
doczekam się odpowiedzi na moje pytanie ?
To znaczy ze jeżeli zamówiłem ramki przesyłka kurierska płatne przy odbiorze to mogę o nich zapomnieć?
nie ma czegoś takiego jak 'Płatne przy odbiorze', przynajmniej w nowym sklepie. a że nowy sklep jeszcze oficjalnie nie ruszył to każdy kto mimo wszystko coś zamówi, musi się liczyć z niedogodnościami.
- - - Updated - - -
Na razie nie, póki co próbujemy odpalić sklep w podstawowej formie, potem będziemy rozmyślać nad opcjami dodatkowymi jak wysyłka za granicę.
- - - Updated - - -
PROSZĘ NIE SKŁADAĆ ZAMÓWIEŃ BO SKLEP JEST NADAL NIECZYNNY.
Wszystkie złożone do tej pory zamówienia, które nie zostały opłacone, zostaną skasowane i trzeba będzie złożyć je ponownie.
Sklep oficjalnie ruszy w poniedziałek
Ramki doszły let ten kto je robil pozostawił na jednej z nich swoje linie papilarne w kolorze czerwonym na białym polu:mad:
Moja przyszla wczoraj i na jednej z nich napis jest jakby podwojnie nadrukowany, przez co jest rozmazany i szerszy niz powinien byc
No to mi się trafiła nieskazitelna sztuka
:victory:
Mi przyszły, ale niestety jedna pęknięta. Będę musiał skleić :)
Ile teraz kosztuje wysyłka 2 ramek bo doszły mnie słuchy, że ładnie zdzieracie?
Wyklepało S3 mini!