Photoshop wylal sie na moje biurko:)
Ale autko jest swietne:)
Printable View
Photoshop wylal sie na moje biurko:)
Ale autko jest swietne:)
a że Cię Tomeczku lubię :D a jeszcze bardziej Gosię to macie jeszcze to :D
http://img202.imageshack.us/img202/8...3filtered2.jpg
wstyd, kpina, żenada.. tak w 3 slowach można ująć to co się stało... nawet amerykańscy naukowcy nie byli w stanie na pierwszy rzut oka określić co było przyczyną stukania koła aniuchy05....
za przegub Tomaszu dziękuję ;) się pewnie zjawie w żywcu po niego :D
no cóż... ja się tylko cieszę że żyję bo pewnie z przegubem mogłabym dojechać... z tym raczej nie :(
co do atmosfery to zawsze taka jest dlatego mam nadzieję że w KRK będziemy widywać się częściej :)
Przepraszam bardzo. A kto kurde pytał w rozmowie telefonicznej czy jest zrobione to i to???? Amerykańscy aukowcy owszem nie wyczaili ale jeden kolo tak ,i teraz się o tym milczy naforum ? no nie tak byc nie moźe .A że kierowca nie sprawdził ,wskazówki. Zakochany/a czy co.
A ku..a mówiłem jest kierowca ten a ten! Aniucha teraz za puźno- takiego przegubu juz nie dostaniesz,no chyba że wyciągniesz z mojego wozu,albo wezmiesz spraya i ten stary pomalujesz. Pamietaj ! Jest kierowca kur.a Ty i zaden H.j nie ma prawa robic bez mojej wiedzy!!!!!!!!
siema.
Tomaszu nie denerwuj się :D:D kierowca zakochany ma prawo być to nie myśli racjonalnie :D
ja wiem że już takiego przegubu nie dostanę :P nigdzie :P
a bella oczywiście bez Twojej wiedzy ruszana nie będzie :P a stała jak Matiz :D:D
hejka.
Sorki, że uciekłem tak szybko, ale po pierwsze byłem przypadkiem a poza tym byłem z dwu miesięcznym synkiem i sytuacja wymagała ewakuacji:D
Jeśli mi się uda to zaglądnę na następny spocik i się przedstawię.
Pozdrawiam
witam wszystkich tak sledze ten topik i mam pytanie czy nastepny spocik nie bedzie przypadkiem w srode zaraz po swietach?? :) bylo by zajebiaszczo bo moglbym przyleciec do was moja belka :)
no wychodzi na to że 07.04 :)
[QUOTE=mrutyna;299604]a że Cię Tomeczku lubię :D a jeszcze bardziej Gosię to macie jeszcze to :D
Mistrzu M..:))))) wieeeelki ciumek dla Ciebie za te fotki :)))))i łapka z parkingu hihi ;))))no teraz to juz sie na amen zakochałam:D haha w Belli oczywiście :D
Po fotkach widać w jakim mieście są najlepsze Alfy:D
Tomek mnie do was zapraszał, chciałem na następnego spota wpaść, ale 7-go to mam egzamin w Opolu:( Lipa...
(Aha, Pozdro dla Gosi która się lubi kręcić tą GTA w okolicach Moszczanicy-Rędziny heehe)
(Aha, Pozdro dla Gosi która się lubi kręcić tą GTA w okolicach Moszczanicy-Rędziny heehe)[/QUOTE]
heheno tak myślałam ze dziś Ciebie mijałam :)) a Gta chyba nie bardzo lubi tą droge bo zawsze musi zużyc ciut wiecej oktanów zebym zdazyla do pracy:D pozdrowionka i do nastepnego..;)
najlepsze alfy sa na placu pigalle :P
nie byłbym sobą.....................najlepsze alfy sa pieczone na gazie hhahahahahahha.....
Pytanie pomocnicze za 300 pkt ile litrów mieści sie w bagażniku liczibiczi :D
Ligar widzę że robisz konkurencje dla konkursu o zarabianiu 100 zł... a Ty jakie nagrody za te punkty przwidujesz? :)
to zależy jakie litry chcesz tam lać :) i może niech Łiczibiczi powie jaki ma zbiornik LPG :D wtedy będzie łatwiej :D
zacny spocik zacny :D
czyli mam rozumiec ze jednak spocik bedzie w srode zaraz po swietach ?? :) to superos bo bede mogl do was wtedy dolaczyc
niech nikt nie zapomni, widzimy się 07.04.2010 tam gdzie zawsze, czyli pierwsze piętro parkingu w Krokusie ;) a póki co smacznego jajka :D
ja mam farbki do jajków :D hihi :D
dzisiaj z wieczora :D
ok :] ino gdzie?? :D:D
Hej, witam po dłuższej przerwie, ja się zacznę pojawiać jak troszkę wyjdę z Alfą na prosto, na kwiecień się pewnie nie wyrobię, ale Bimski stary hehe stara ekipa wraca:)
Nie taki znowu stary. :D
http://www.youtube.com/watch?v=PLI5PK33wgM ...może zdążę ;)
hehe to wygląda jakbyś trudnił się paserstwem :) lokalizacja jest boska :D
http://www.youtube.com/watch?v=PLI5PK33wgM ...może zdążę ;)[/QUOTE]
no nie powiem ? wygląda lub nie , ale efekt jest . no Bimski gratulacje ,musze to zobaczyc osobiscie.
I po czymś takim jak tu mieć dobre zdanie o kierowcach BMW :) chociaż ten jakiś lepszy bo ponoć Alfe ratuje :)
spot już za dwa dni... ciekawe czy frekwencja dopisze jak ostatnim razem :) byłoby miło :D
no mam nadzieję że i ja nie zawiodę.. dziś trafiłam do lekarza... diagnoza - zapalenie oskrzeli więc trzymać kciuki by antybiotyki zadziałaly do środy :)
Nieciekawie, ale 3mamy kciuki za zdrówko. No ja nie dam rady się wybrać, bo lecę tego dnia do Opola... A w piątek nad morze na weekend:P Mam nadzieję, że wrócę szczęśliwie i już na następnym spocie się zjawię.:rolleyes: Miłej zabawy!
dzieki ;p ja będę ;p
ja się pewno też zjawię. Aniucha zdrowiej :*