Pozdrawiam niebieską (morską wg. żony która kierowała) 147 widzianą dziś na skrzyżowaniu Łokietka i Pachońskiego w Krakowie jakoś po 10 rano
Printable View
Pozdrawiam niebieską (morską wg. żony która kierowała) 147 widzianą dziś na skrzyżowaniu Łokietka i Pachońskiego w Krakowie jakoś po 10 rano
Pozdrawiam panią w czarnej 75 widzianą dzisiaj na Piłsudskiego koło realu w N.Sączu.
pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 stojącej pod Kauflandem w krk na Krowodrzy ok godz 17:) zaprosilem na forum, moze sie pojawi :)
pozdro dla sław'a, widziany dziś kolo 14 na wyjeździe ze stadionu w Rybniku:)
pozdro dla kierownika srebrnej 156 GTA, widzianej dzis na kotucza w rybniku około 13:30:)numeru niestety juz nie zdążyłem zobaczyć...ktoś z forum??;)
Ja pozdrawiam któregoś z kolegów z AR 146 która stała dzisiaj pod Altusem ok godz 13.
Rejestracja ST, kolor granat i ramki alfaholików :)
Z tego co pamiętam ta osoba była na spocie w Rybniku.
granatowa 147 Lędziny obok Alberta ok godz 16:00 pozdro
Pozdrawiam kierowcę czerwonej 156 spotkanej dzisiaj około 12 na skrzyżowaniu Stella Sawickiego i Bora Komorowskiego w Krakowie.
Pomachane, odmachane :)
Pozdrowienia dla pana z srebnej 156 na ksenonie rej SK parkującej na 3-go maja w Chorzowie . Pozdrawiam sąsiada ;-)
Pozdrowienia dla Kolegi w granatowej 166 na blaszkach SC..... (czarnej ??? , nie wiem bo byla już noc), z którym tak ładnie lecieliśmy sobie połykając wszystko na trasie Olkusz - Kraków dziś między 21-21.30. Pozytywna jazda :D
pozdrowienia dla kolegi z 155 kolor bordo chyba który towarzyszył w przejezdzie opolska w strone huty i killowaniu tt turbo - sobota/niedziala okolice północy kraków
zatrąbiłem i awaryjkami migałem
pozdrowienia dla kierownika bordowej (?) 156 na rej KWI widzianej w krakowie na rondzie grunwaldzkim ok godz 20.
Ja macham w miarę możliwości praktycznie do każdej Alfy, jakoś chyba nie udaje mi się trafiać na Was klubowiczów. Ale parę sukcesów jest :)
Pozdrowienia dla kolegi z granatowej 156, kolega zamrugał awaryjnymi, ja odpowiedziałem z tyłu długimi - aleje na wysokości bonarki dzisiaj koło 20 :)
pozdrowienia dla srebrnej 156 - ki na rej KNT.... widziana wczoraj w Mysłowicach
dla 159 - ki <kolor ciemny :P taki jak od Planciora> na rej ST..... widziana w Tychach przy MC Donald's
A ja pozdrawiam Pana "lenia" w srebrnej 146 z przyciemnionymi szybami Na blachach Rybnickich SR widzianej w niedziele pod realem w godzinach ok. 11. Nazwałem leniuchem, bo zaparkował nie na wyznaczonym miejscu tylko na lini wydzielonej z parkingu takie coś ///// gdzie się kurde już nie PARKUJE, cały parking wolny a kolega daje taki przykład...
Ludzie jakby mogli to wjadą do sklepu.
Wielkie dzięki dla srebrnej 156, która mi mrugnęła, że susza na ulicy mogilskiej :-) gdyby nie to, mandat byłby murowany :)
Witam wszystkich ja jestem za tym ale poznańscy alfisci to cyyba nygusy bo ja podnoszę reke mrugam swiatełkami a oni jakby niby nic jada dalej pozdrawiam
PiterR widziany na skrzyżowaniu alei i Piłsudskiego, w sobote ok 12 ?? albo łudząco podobna fura.
Pozdro, dla ciemnego sporwagona 156 16v multijet na bytomskich blachach, widzianego na Chorzowskiej, który po godzinie 6 skręcał do Dębowych Tarasów w Katowicach. Ciężko za tobą nadążyc. Dzisiaj postawanowiłem nie odpuszczać :P. Może to ktoś od nas.
Pozdro dla czarnej 166 na blaszce KWI bodajże ( przy slusznej predkosci ciezko bylo doczytac po ciemku ) widzianej dzis wieczorem na A4 miedzy Wezlem Zakopianka i Balice .
Pozdro takze dla chyba kogos od nas w sluzbowym, bialym polo widzianym w tym samym miejscu o tej samej godzinie . Bylem wymrugany itd - trochu sie poscigalismy ... bylo bardzo pozytywnie - nie wiem tylko co to za motorek tam byl, bo przy 160km/h polówka nadal się mocno trzymała - dopiero gdy 5 wbilem zaczal sie spory odjazd, ale gdy wskazowka przekroczyla 2 złote to popuscilem, bo na parking SW. Piotra mi sie nie pali :)
Aniucha, wczoraj znowu wychodziłaś z Altusa ok 20 :P
Byłem na fajce z szefową i Cię zauważyłem.
Pozdrowienia również dla kierowcy bordowej 166, która zaparkowała dzisiaj pod Altusem koło mnie.
czarna gt na ligocie pozdrawiam oraz pania z czarnej 147 która sie nawijała na załezu :D dosc sprawnie jej to poszło
Kto to dzisiaj w Katowicach jechał koło mnie w korku zieloną AR 146 rej SBE i z ramkami alfoholików?
Przyglądałem się uważnie ale kolega nie raczył spojrzeć w moją stronę ;)
Anyway, pozdrawiam
Pozdrowienia również dla kierowcy srebrnej GTV Spider dzisiaj na skrzyżowaniu obok gł ronda katowickiego i Altusa. Panowi chyba trochę chłodno musiało być bo jechał bez dachu :)
Plancior ja jechalam z MarkiemV6 spiderką w KRK bez dachu :) nie jest tak źle :) jak działa ogrzewanie to nic tylko jeździć bez ;]
Pozdrowienia również dla kierowcy srebrnej GTV Spider dzisiaj na skrzyżowaniu obok gł ronda katowickiego i Altusa. Panowi chyba trochę chłodno musiało być bo jechał bez dachu :)[/QUOTE]
tego gostka w tej srebrnej często widuję ale chyba mu ten luft szkodzi bo nie odmachuje:D:D
Pozdro dla kolegi z bliźniaczej 145, który wieczorem zamigał awaryjnymi na 29-go listopada w krk :)
Paweł24 no to juz wiem w 200% ze to Twoja :) do zobaczyska na asffaltach ślaska
ps. pozdrawiam kierownika bialutkiej 155 widzianej dzis przy hucie katowice w d-g o 6 rano umyta ze aż po oczch dawało :)
edit. kolege z czarnej 156 który wiedział co i jak dzis w chorzowie tablice ERA
williamdrake pzdr.widziolech Cie dzis w Michalkowicach 14.15 jo wyjezdzoł z kociołka na piździku.
Ło kule to Tyś wyjezdzoł na tym modrym skuterze? ;) (ciemno szybka jak lord Vader)
Tyz żech Cie widzioł :)
Adams - ty i bez ty szybki mosz gymba jak lord vader :D
a jak pochlosz to jak dwa lordy vadery :P