omen... ja nie mówiłem że mi sie nie podoba ,tylko że już troszkę czekamy...:)a to jest duża różnica....
Printable View
omen... ja nie mówiłem że mi sie nie podoba ,tylko że już troszkę czekamy...:)a to jest duża różnica....
Napisałeś to tak jakbyś miał pretensje, ze jeszcze niema zapisów.
może źle zrozumiałeś...:)ale nie mam...:)
czy bedzie szansa na zapachy jeszcze przed swietami? Może zrobic zapisy wczesniej, ale za to dłuzej zbierac chetnych, przez co moze było by wiecej przy jednym zakupie? Można również zawęzic ilosc zapachów do np.4 zapachów.
albo żeby nie można było mniej zamówić niż 6 szt...:)??? ludzie by wtedy sie nie wygłupiali i nie zamawiali po 1 albo 2 sztuki...:)
ja również jestem chętny na zawieszki więc czekam na zapisy ;)
Z chęcią dokupię, ale fajnie gdyby sznureczek był czarny i ciut trwalszy zapach ;)
Ja też chętnie zamówiłbym zapachy. Może być pakiet 6 szt. Byle była możliwość wyboru zapachu.
gdzieś tam powoli myślę i o zapachach niech tylko ruszę z polarami to i pewnie zapachy się znów pojawią. tym razem będzie nowy producent i cenna zapewne lekko wyższa ale zapachy mają być podobno trwalsze :)
to dobrze:)!!
Jeśli będą nowe zapachy to zapewne i ja się skuszę na nową partię bo stare już dawno się skończyły.
No to jak z tymi zapachami?? Ja tez bym chcial zamowić ten zapach. Czekam na zapisy.
A czy zapachy z kolejnych serii były trwalsze niż te z pierwszej?
dziś napisałem do agencji reklamowej z którą współpracujemy w sprawie tych zawieszek o nową wycenę. nowa z tego względu że będzie nowy producent i zapachy mają być podobno trwalsze ale jak będzie w rzeczywistości to nie wiem bo nie miałem jeszcze styczności z tym nowym producentem. wiem że cena będzie trochę wyższa i słyszałem dobre opinie więc tyle wiem :) a same zapisy myślę że ruszą na dniach jak tylko dostanę wycenę
a mam jeszcze jedno pytanie...związane z zamówieniami...:)jak sie zamawia te zapachy...??
mam na myśli gdzie i komu wysyłamy dane nasze i jak płacimy...:przy odbiorze czy na konto...:)???bo w sumie to pierwszy raz będę zamawiał zapachy a już doczekać się nie mogę...:D
w temacie z zapisami będzie wszystko objaśnione a zasada zamawiania jest taka jak przy innych gadżetach klubowych organizowanych przeze mnie /np jak teraz przy polarach/ czyli wysyłasz mi info na PW z danymi do wysyłki i szczegółami zamówienia a w wiadomości zwrotnej dostajesz dane do przelewu, robisz przelew i czekasz na zawieszki :)
ehh tylko pytanie czy zapachy będą takie same jak z poprzednich serii?
Czy znów kot w worku ?
Pozdrawiam
tez chetnie bym zamowil bo sie skonczyly a oszczedzalem zostaly mi same 2 zawieszki juz bez zapaszku:(
zapisy na zawieszki ruszą dopiero od stycznia bo nowy producent aktualnie przenosi swoją siedzibę i dopiero od stycznia będzie przyjmował nowe zamówienia
szkoda....:(
no szkoda ale ja juz teraz się piszę...:)
Pierwsze 5 osób, które zamówi u mnie pamięć USB z indywidualnym nadrukiem, otrzyma dwie alfaholikowe zawieszki gratis (z moich zapasów).
Zapraszam: http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...nadrukiem.html. :)
New Car-6 sztuk :)
---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:14 ----------
Czekamy na zapisy :)
sa ejszcze te zpachy ?? bo tak z 4 sztuki bym wzial
w styczniu mają być zapisy...:)
Taki zapach klubowy, to fajna sprawa, tylko żeby ładnie pachniał :D
Z chęcią też się skusze na taki zapach
Może warto by było wprowadzic zapisy wczesniej i prowadzic je dłużej, co by wiecej ludzie sie dopisało do listy, a tym samym można by zwiekszyc zamowienie zapachów. Może warto wziąśc to pod rozwage?
Tyle że rozpoczynając zapisy juz - moznabyloby w momencie akceptacji z firmy ze juz moga zrobic - wyslac gotyowe zamowienie, a nie dopiero robic zapisy.
racja, dlatego ruszymy z zapisami wcześniej, pewnie jakoś w okresie świątecznym ale póki co chce odpocząć parę dni bo moja skrzynka PW przez ostatnie tygodnie była przez polary i kalendarze rozgrzana do czerwoności:P patrząc w kalendarz to powiedzmy że 19go grudnia ruszymy z zapisami ale do tego czasu muszę się upewnić co do nowej ceny i że ona po nowym roku się nie zmieni oraz tego że ten producent rzeczywiści po nowym roku będzie prowadził produkcję zapachów.
a ja mom na na na na
trala la la
i dzisioj nawet dałem komus
na n a na na n
aktualne jeszcze te zapachy?
:):):) zaczynają mi sie kończyc zapachy:):):)
z zapachami to jest jakiś problem powiem Wam szczerze bo osoba z którą sie do tej pory kontaktowałem w tej sprawie i u której zamawiałem zapachy jakoś nagle urwał mi się z nią kontakt.. zawsze się kontaktowaliśmy na fb a teraz mam wrażenie że od paru tygodni jej tam nie było.. poczekamy jeszcze parę dni, jak nic sie nie zmieni to będę musiał poszukać innego producenta zapachów. w między czasie przygotowuję 2 nowe gadżety, których na forum jeszcze nie było, informacje na dniach :)
mi sie zapachy już dawno skończyły ale i tak sobie coś tam wisi dla ozdoby :P
dzięki za świeże informacje...:)także będziemy czekać cierpliwie na dalsze twoje instrukcje....;):P
Są zapachy już? :)
sprawa wygląda tak że udało się już z powrotem nawiązać kontakt z osoba u której zamawiamy zapachy - to jest ta dobra wiadomość, gorsza jest taka że producent tych zawieszek nadal wstrzymuje przyjmowanie zamówień bo jeszcze trwa przeprowadzka i tworzenie linii produkcyjnej, w między czasie odezwał się do mnie inny producent ale jak mu przedstawiłem warunki na jakich współpracujemy z tym obecnym to ten nowy chyba się wycofał bo już mi potem nic nie odpisał :P
od obecnego producenta otrzymałem informację że zapisy są wstrzymane do końca stycznia, jeśli w lutym dalej nie będę mógł złożyć zamówienia to rozglądam się za innym producentem :)
OK. Dzięki i czekam na info ;)
Flat co z tymi zawieszkami? Kiedy ruszamy?
Jaki producent, ten co wcześniej czy nowy?
Jak nowy to ogarnij żeby ci wysłali jakieś próbki! Sprawdzisz jakośc wykonania, materiału i przede wszystkim trwałośc i jakośc zapachu. W końcu będzie tego, po takim czasie od ostatnich zamówień pewnie z 200szt minimum. Chyba przy takiej ilości producent może ci udostępnic jakieś próbki ;)
Jaki wzór, taki jak wcześniej, czy jakieś zmiany?
Pozdrawiam Rychu