Interesujący mechanik. Za takie coś powinien kasować 250 koron.
Znasz ceny jego innych usług? :)
Printable View
Aleś złośliwy. :P A mrugają, bo Cię pozdrawiają. Ja Tobie też mrugam, tzn Twojej Alfie bo stoi biedna pod blokiem i nawet nie chce mi odmrugać nigdy. ;)
OMG :girl_wacko:Ostatnio sobie poczytałem pewne wpisy i zaczynam dokładnie tak samo zrozumiale pisać. Złośliwy oczywiście jest Michał. ;)
BeBe - stoi i się wygrzewa;D czeka aż ją w końcu dokładnie umyję i woskiem potraktuje;) a co do mechanika to do tej pory byłam z niego zadowolona, jak jesteście tacy mądrzy to zapraszam - wpadnijcie i wymieniajcie;D
- - - Updated - - -
ale tak poważnie - to może mi ktoś powiedzieć jak najprościej to zrobić bez demontażu zderzaka?
nietyx ty lepiej egr-a wyczysc z swoim talarze albo dukacie czy jakos tak
ps. Borsuk to pani ?
nio to cena za wymiane zrozumiała
tak Pani Borsukowa wymieniła dzisiaj sama światła i zaoszczędziła 250 zł:D ha!:D
To ja już wiem gdzie skamleć pod oknami o pomoc. :cool:
nio i kurcze moje 150zł poszło pa pa :( gratulacje wymiany
Adam na którą się umawiamy w niedziele i gdzie się spotkamy,najlepiej by było u mnie na podwórku?Może by z nami pojechał Nietyx i Bebe?
Więc jakjest ktoś chętny na grilla w Rudzie ??? jeśli tak pisać na pw dogadamy termin i się spotykamy
tak ja pisałem wyżej, jeśli niemcy awansują to jadymy. Jak włochy wygrają to ja opdadam...
ale jak coś podjade do Ciebie i auto sobie umyję :P
godzinę jeszcze ustalimy, bo nawet nie patrzyłem jaki jest plan spotkania w Rybniku.
ja wstępnie tak, ale 6 lipca wyjeżdzam na tour de Europe Bellą i nie będzie mnie 17 dni ;-)
pozdrawiam,
Adam
A z tym grillem to kiedy byś się zapowiadał kolego.
Italia;dddd
ITALIA !!!
Forza ITALIA ♥
ITALIA campione !
Forza ITALIA il ITALIA ole....
Forza ITALIA !
:cool:
dadasiek wybieracie się na zlot do Rybnika w niedzielę?
pepol ja będę jechał ale nie wiem gdzie i o której godzinie się spotykają. Wie ktoś może.
tutaj masz wszelkie info :)
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...tml#post907125
umowmy sie na parkingu Auschana o kolo 12:00 pojedziemy razem do Rybnika.
- - - Updated - - -
co wy na to!
- - - Updated - - -
brawo
:(
Grill w Rudzie planowany jest na 14 lipca kto chętny temat jest na głównej tam można się dopisać będę wiedział ile mniej więcej zaklepać miejsc ;)
Co tu nagle tak cicho sie zrobiło?????????????????????????????????????????? ????????????????????..... Znowu zawias chłopaki.
jak to cicho
No strasznie cicho. Może wpadniesz na browarka do mnie na stawy w sobote. Bo robie tam taką małą imprezke.Tyczy się Oziego.
- - - Updated - - -
Ale jeśli ktoś jest chętny to zapraszam.
dobry wszystkim :P Nowy alfaholik dolancza xD Z zabrza ! :D
Witaj:)
dadasiek czy Ty nie byles w Auchan na rybnickiej dzisiaj jakas godzinke temu?;)
Pozdrowienia z Bulgarii, ze Slonecznego Brzegu :) Normalnie jakas stolica lansu same Mercedesy, BMW, Audi w najlepszych wersjach. W dwa dni ucelowane- GTR, Aston, Bentley. Co najlepsze pod jednym klubem stoja pokazowo 3x razy Maserati GranTourismo w wesjach podsatowa, S i MC Stradale. Ale bez obawy Alfy Romeo tez nie brakuje w roznych modelach :)
Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
nie to nie ja :-) w sobotę o tej godzinie bawiłem z w Kotlinie Kłodzkiej na weselichu :0
w Belgii podobnie. Masa Merców, BWM oraz Maseratti. Co ciekawe więcej jeździ Alficzek aniżeli VW. Aż miło było jeździć.
poza tym witam po dwóch tygodniach urlopu :P
pozdrawiam,
Adam
Panowie kiedy następny zlot :)?
końcówka sierpnia ;)
jak Damian wróci z urlopu, to będę z nim rozmawiał o szczegółach.
pozdrawiam,
Adam
No i gitara :)
Witam Gliwice i okolice :)
Przepraszam za lekki offtop, ale czy któryś z Was mógłby podjechać i zerknąć na to autko http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-1-9...C25358766.html . Chcę w sobotę się po nie wybrać, a kawałek drogi mam.
Z góry dziękuję :)
dadasiek ale 27 sierpnia to jest poniedziałek a nie sobota....;)
Cześć panowie. Co tam u was wszystkich słychać. Ja się jeszcze bycze nad morzem. W sprawie tego zlociku. To ten 25sierpnia jak najbardziej. Oczywiście Adaś (Dadasiek) jak zwykle wszystko zmątuje. Jak zwykle zresztą jemu to wychodzi najlepiej. Także pozdrawiam serdecznie z Międzywodzia.
- - - Updated - - -
Powiem ci mariatchi że autko klasa. Ja może w przyszłym roku jak fundusze pozwolą to chce taką samą. Dla mnie zajebiste autko.
Ech, 25.08 mnie nie będzie, a chętnie bym poznał więcej alfaholików z okolic :)
Prośba o pomoc nie wiem gdzie jest na forum miejsce do wklejenia informacji o chęci oddania mojej Belli w dobre ręce (najlepiej klubowicza) http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-C25583243.htmlpozdrawiam marcinsipowicz@o2.pl
jeżeli możesz przykleić ten post w odpowiednie miejsce będę wdzięczny dziękuję Marcin Alfa Pomorze
Adaś to jak z tym spocikiem mątujesz cosik czy jak.