wielkie dzieki za spota fotki zaraz wrzuce ;)
---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
caly nalot zakonczyl sie na dwoma autami ale mile widzianymi :) zapraszamy ponownie ;)
Printable View
wielkie dzieki za spota fotki zaraz wrzuce ;)
---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
caly nalot zakonczyl sie na dwoma autami ale mile widzianymi :) zapraszamy ponownie ;)
spotkanko niedziela godzina 18 ;)
ja niestety musze wyjechać o 18 godz i jakby nie było problemu to moge być bo chce być o 16 godz.
to jak nikt niema nic przeciwko to mozemy zrobic o 16
miron pamiętaj o znaczku dla mnie.
ja mam tyle na głowie ostatnimi czasy, że normalnie wypadłem z obiegu...
jutro też nie dam rady dojechać... ;/
Ja sie postaram ale nic nieobiecuje !!!!!!!
czarek dobrze ze mowisz bo wypadlo mi z glowy ;)
równierz nie obiecuje ale będe się starał robić wszystko by się pojawić
to jak spotykamy sie w tym tygodniu ?
w sobote jade zrobic wydech to moze w niedziele ?
Ja chętnie w niedziele w godzinach popołudniowych :)
ja w ten weekend odpadam bo jade zwiedzać ojczyznę naszych autek
W sobote są ostatki także ja odpadam bo niebede zdolny do jazdy !!!!!!!!!!!!udanego spotuu !!!!!!!!!!!!!!!!
to jak godzina 16? 18??
ok to 18 na malcie
Ja raczej odpadam. Jak bede jechał tamtedy to moze wpadne pione przybić
Panowie jak w tym tygodniu ? Sobota 18 :D ?
my sie na ten temat narazie nie odzywamy poniewaz w sobote bella moze byc u mechanika i blacharza na dopieszczaniu wiec jeszcze nie wiemy.
No ja chyba też jeżeli nie uda się dziś na odległość załatwić OC bo już od tygodnia jak sie okazuje jeżdżę bez.
Jako świeżak będę czekał na jakiś spocik mam 30km do Pozka także powinienem wpaść :)
dzisiaj wieczorem damy znac po rozmowie z mechanikiem,
to co przekładamy na niedziele na 18 ? może 17 ?
dla mnie może być 18 oby przyjechało sporo osób, miron kiedy jest wyjazd do łodzi?
czarek chwilowo mam maly problem z bella.
a co się stało
zawiozlem autko do mechaniora na wymiane amorkow i wyszlo ze rozkrecic sie nieda i wogule duze luzy sa. i ponoc duze koszty naprawy jutro dowiem sie wiecej jak pojade do niego
ja u siebie palnika używałem żeby zrobić zawiechę. czyli jesteś wogóle bez autka?
w tym momencie tak. jutro jade do niego niewiem czy zabrac auto i dac innemu czy co.
u mnie też palnik szedł w ruch żeby ruszyć śruby puszka WD40 i młotek 2 kilogramowy i wszystko da rade rozkręcić :D
zależy co ci powie a jak to naprawde wygląda i jak sobie liczy za naprawe
stwierdzil ze niechce dalej na sile ruszac bo moze mnie w niezle wydatki wrabac
zależy co jest do roboty, ale przy niektórych wymianach nie warto odkręcać i się męczyć, ale jak wymienia się na nówki to po prostu szlifierka i ciąć ;)
mattom ma racje bo taka śruba może kosztować dychę a ile mniej roboty będzie i będziesz miał ją nową.
Dwumetrowa rurka i każda śrubka puści :D
spokojnie juz ogarniete czesci w czasie wyceny jak cena bedzie ok to w przyszlym tygodniu autko robione. a co ze spotem w niedziele ?
ja jak najbardziej za :) Będe pewnie koło 17 na malcie bo o 16 lece oglądać fure więc wracając będę czekał ;
to moze jutro 17 na malcie?
ja pewnie podjade i napewno bede spóźniony.
robim jakis spocik dzis
jaki plan na ten tydzień ?