To będziesz miał szansę zakupić 8C Competizione. :) Zewnętrznie bardzo podobne bo Stradale chyba tylko kilkanaście egzemplarzy było. :P
Printable View
To będziesz miał szansę zakupić 8C Competizione. :) Zewnętrznie bardzo podobne bo Stradale chyba tylko kilkanaście egzemplarzy było. :P
8C Competizione bajka...mój ideał:)
W NFS tanio kupisz. :) Jeździłem. :)
za dobry egzemplarz na pewno sporo kasy, ale jakiś model z widocznym piętnem czasu na sobie, do dopieszczenia za realną $ kupi, mam przynajmniej taką nadzieje:)
No ba! Całe 4,50 na punkty boost. :)
W którym nfs jest 8c?
ja sobie kupiłem 8C z salonu w GT5:) heh, śmigam tylko na pustym torze, by nikt mi go nie obił heh
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-mo...152205339.html
NFS World. Tym "darmowym" tylko trzeba zakupić punkty boost żeby zakupić 8C ale warto. :) Sam nfs jest darmowy w całości ale jak chcesz mieć dużo nitro, innych bajerów i fajny samochód to musisz zapłacić. :)
---------- Post added at 11:07 ---------- Previous post was at 11:05 ----------
Widziałem to ogłoszenie. Montreal to będzie moje auto na kryzys wieku średniego o ile wygram w totolotka. :)
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-175...C22894316.html
Zaje... sposób na prezentację Alfy. Hehe. Mistrzostwo. :)
Panowie śpicie? :P co cicho się zrobiło w wątku.
Zima się kończy więc niedźwiedzie powinny sie przebudzic ;p ale nadchodzi wiosna, maturzyści smutnieją :(
E tam matura. Studia to był harcore! :) Zwłaszcza początki. Na 4 i 5 roku to już człowiek spoważniał i nie pił tyle. ;)
no dokładnie, dla mnie studia to były najdłuższe wakacje w życiu:)aż się łezka w oku kręci...
Ja myślałem że wy wszyscy przed maturą dopiero...
Zatem chłopaki, wyłączamy komputery i do garażu! :D
U mnie ulica tak rozj...na że niema sensu auta myć... Po przejechaniu stu metrów znów po dach w błocie... Najgorsze że niema widoku na to by zaczeli naprawiać drogę...
Paweł, dzisiaj na nogach ? ? ;p hehe ladna pogoda to spacerek kolo LIDLA ? :)
Auto umył to żal teraz brudzić.
witam myślicie nad jakims spotem wkoncu jest cieplej
Ja zanim wyjadę z podwórka zawstydzam zapaleńców jazdy terenowej...
no wiosna coraz bliżej trzeba wrzucic jakieś aluski drobne poprawki kosmetyczne i można leciec na zlocik ;)
No właśnie ja muszę odwiedzić lakiernika (drobne poprawki). Myśli może ktoś o kwietniowym zlocie w Czechah?
Ja myślałem Panie kolego, ale nie wiem co do tej pory będzie, jak nie będę w wawie i jak by ktoś jeszcze jechał to bardzo chętnie:-) zobaczymy..... wiosna idzie dużymi krokami i mam parę zachcianek do roboty, pół u kolegi Łukasza (przyciema, oklejenie lamp przednich, parę naklejek i wymyśliłem sobie obszycie skórą kierownicy i gałki zmiany biegow czerwoną nicią) ciekawe co on na to:-) No a reszta to alu 17+opony, wydech sportowy, hydrografika panelu środkowego itd itp....
No Grzesiek szalejesz. :) Jak zmieniasz felgi to może ożenisz stare po znajomości? :)
Tylko do kasy się dorwac i będzie gitara:) a felg ci nie ozenie bo w zimie na czym będę jeździł???taki mój plan:)
Grzesiek na ciebie zawsze można liczyć. Do kwietnia jeszcze sporo czasu ale zobaczymy ja też jeszcze nie wiem na sto procent, a plany całkiem, całkiem a z Belfrem sie dogadasz, on alfy robi poza kolejnością.
Już w tamtym roku miałem do niego jechać, ale nie wyszło:( do kwietnia zobaczymy jeszcze co się urodzi:) a co do spotu w NS to tym razem ja pozwolę sobie zaproponować. Niedziela za tydzien 11.03.2012r godz. się dogada.