a ja pozdrawiam alfe 156 SW podajrze rej KJS która omało mnie nie staranowała na trasie Rybnik - Gliwice miała ramki klubowe oraz niebieską GTV rej SG stała zaparkowana niedaleko ul,Zygmunta Starego... :) pozdro także dla Jastrzębia :)
Printable View
a ja pozdrawiam alfe 156 SW podajrze rej KJS która omało mnie nie staranowała na trasie Rybnik - Gliwice miała ramki klubowe oraz niebieską GTV rej SG stała zaparkowana niedaleko ul,Zygmunta Starego... :) pozdro także dla Jastrzębia :)
Pozdrawiam Laske widzianego 2-3 dni temu na Węgierskiej w Nowym Sączu, chyba że to nie Ty masz takie białe tablice zaczynające się bodajże 'NA' ? :)
pozdro dla alfy 156 sw w czerwonej skóre z którą troszke dziś jechałem w strone wrocka na wysokości opola
a nio i jeszcze kolege z czerwonej GTA 156 z wrocka
Pozdrawiam właściciela Alfy 156 z ramką z tyłu. Kolor ciemny granat / czarny ( słońce mnie oślepiało a w dodatku biegałem ), na białej feldze alfowskiej ( rzadkość ) . Widziana zaparkowana na ul. Bobrzyńskiego pod blokiem 31 ;) Nie długo i moja bella tam będzie czasem stawać, bo przyjaciółka właśnie wynajęła tam mieszkanie i będe pomagał się zorganizować Jej w krakowie -> Uprzedzam... wielka miłośniczna alf i zakochana w bordowych 156 ! bo na 159 jeszcze nie stać :)
pozdro dla ryloona widzianego wczoraj kolo malego cpn-u w pszczynie w popoludniowych godzinach. raczej mnie niepoznal bo sluzbowym jechalem;pp i mialem czapreczke i okulary;p
pozdrawiam kierowce czarnej 156 SW z ramkami jadacego w piatek po Al.pokoju(skreciles w lewo obok PZmotu) jechalem szara 155 i nie moglem Cie dogonic:-P
Pozdrawiam Adamsa spotkanego na Pogorii nr 4 :)
Pozdrowienia dla 147 ktora mrugla mi dzisiaj dlugimi w okolicach Wadowic, zbyt pozno zauwazylem aby odwzajemnic... :(
Pozdrawiam Panią z szarej GTV'ki (RST...) wyprzedzanej dzisiaj w Pisarzowicach. Mrugane awaryjnymi ale bez odzewu :(
Pozdrowienia dla 155 na klubowych ramkach widzianej w liplasie