-
Drodzy Panowie!
Po pierwsze :jak piątki to piątki-nie należy tego zmieniać bo kazda zmiana zmniejsza frekfencję piątkową
Po drugie:tak jak sugerowało kilku kolegów raz w tygodniu to za często...za mało nas jest żeby w każdy piątek przyjechało przynajmniej z pięc aut.Ale to tylko moje spostrzeżenia.Jeśli ROBSON ma sam kwitnąc na Podpromiu to lepiej żeby w każdy piątek zaglądnął do mnie na kawę..:).Jest kilku Alfacholików chętnych do spotkań ale musimy ustalić bardziej sztywne zasady i terminy.Pozdrawiam
-
Ja jestem na zloty chętny, ale pracuje na 3 zmiany, więc z czasem to u mnie różnie bywa, więc nie wypowiadam się odnośnie terminów. Jeśli chodzi o piątek o którym mowa, w moim przypadku mógłbym być co drugi/trzeci piątek, sobota większość raczej jakieś imprezki, niedziela to pewnie spokojnie z rodzinką. Niestety nie wszystkim dogodzi. Ale może np 1 i 3 piątek miesiąca? godzina raczej wieczorna 19? Niech się wypowiedzą osoby który również były by chętne na zloty..
Pozdrówki
-
Ja również jestem chętny do takich zlotów :) Podpromie, parking podziemny, miejsc dostępnych jest sporo ;)
-
Ja również jestem chętny na spotkania ale to co mówisz Tomku co jakiś czas 2-3 tygodnie będzie odpowiedni:) i Piąteczek dla mnie jest okej. Wspominając jeszcze o tym o czym rozmawialiśmy na ostatnim spocie, że za nie długo będzie śnieżnie i fajnie by było znaleźć jakąś dobra, smaczną karczmę, pizzerie(propozycje mile widziane) Co myślcie o tym pomyśle?
-
Falo pomysl ok ale... jezeli ludzie jada na zlot to z domu i sa najedzeni. Wyjatkiem bedzie wczesniejsze umowienie sie ze jedziemy do pizzeri albo restauracji. Zeby siedziec trzeba cos kupic, a nie kazdy chce wydawac kase. Jest tyle parkingow i nie mozemy jednego wybrac. Nie dogodzisz kazdemu, ja pracuje na dwie zmiany i teraz mialem przez 3 tygodnie te same zmiany bo byla taka potrzeba i termin piatkowy mnie eleminowal na spot. Robson chce nas mobilizowac do dzialania zeby tradycja utrzymala sie, lecz sam poszedl w koszty i wystawaly po 2 albo 3 auta. Zrobmy ankiete ile razy w miesiacu i jakie miejsce w okresie zimowym i tego trzymajmy sie. A jak tak bd zmieniac to jak pow motodoktor obniza to frekwencje.
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
-
Bez przesady z tymi kosztami. Podjechać 5km raz na tydzień czy dwa to nie są jakieś wielkie pieniądze. Zwłaszcza że niektórzy mają rzut beretem na Podpromie. Zabawne jest że w Rzeszowie jest około 30 Alf na ramkach ale są tacy którym ciężko zaglądnąć raz na rok na pół godziny. Ostatnimi czasami więcej jest aut z okolic Rzeszowa niż z samego miasta. Wiadomo, nic na siłę ale bycie w klubie i ramki na Alfie chyba nie są tylko żeby poprawić sobie samopoczucie ;) Byłoby fajnie gdyby udało się zebrać i zintegrować jakąś większą grupę tak żeby w następnym roku można było zrobić większą i kilkudniową imprezę dla całego Podkarpacia z jakimiś ciekawymi atrakcjami.
Dodano po 4 minutes:
Co do terminów - temat był już przerabiany ale każdy kto chce i będzie przyjeżdżał powinien się wypowiedzieć na ten temat. Zawsze można coś zmienić i usprawnić jeśli taka będzie wola większości. Najważniejsze są dobre chęci ;)
-
Ja tak jak już pisałem jestem zainteresowany i postaram się wpadać jak najczęściej jasne nie zawsze człowiek może ale jak dam radę to będę się meldował.:-). A jeśli chodzi o dziś to mam nadzieję że aktualne do zobaczenia o 17 na podpromiu :-)
-
to która w końcu? 17 czy 19?
-
Rozmawiałem z Łukaszem. Będzie dzisiaj około 20-ej. Myślę że wystarczy być ok.19.30. Ja mam zamiar tak przyjechać.
-