Pozdrawiam właściciela czarnej 156 sw po lifcie na ramkach, rejestracja ST ... widzana dzisiaj pod politechniką śląską ok 13:30 :)
Printable View
Pozdrawiam właściciela czarnej 156 sw po lifcie na ramkach, rejestracja ST ... widzana dzisiaj pod politechniką śląską ok 13:30 :)
a ja pozdrawiam czarna 147 w Polance Wielkiej pod budynkiem gminy numery ST a dalej nie zwróciłem uwagi :)
Ja pozdrawiam kierowców 146 SO...... oraz czarnej 147 SBE..... widzianych dzisiaj koło 16:30 na Grota Roweckiego w Sosnowcu oraz czarnej 159 kombi SK..... w Katowicach na Kościuszki około 17:00
Pozdro kolegi z czarnej 147 fl z felami TI z rejstracja SCI na ramkach klubowych mijanego cos po 16 w pszczynie na rondzie koło SHELLA niemigalem bo jechalem sluzbowym czarnym volvo xc90 machac tez nie machalem bo jakos mam w tym auce szyby za ciemne;p
Ja pozdrawiam szarą GTV którą spotkałem ostatnio parę razy zaparkowaną na Placu Miarki w Katowicach :)
Pozdrowionka dla Kierownika/kierowniczki w czarnej 156SW widzianej w Jastrzębiu na al. Piłsudzkiego ok godz 19. Zagapiłem się i nawet niezdążyłem odmigać światełkami.
Pozdrawiam kierownika czarnej 156 SW gonionej dzisiaj (przed chwilą) na Gliwickiej, Wiśniowej i na koniec Obroki :P
Przyznać się też kto dzisiaj parkował pod Tesco w silesi?
Załącznik 98670
Pozdro dla ciemnego (szarego chyba) 156 SW, który przleciał koło mnie, jak stałem na awaryjnych, kłócąc się z Panem który mi auto przerysował wymuszając pierwszeństwo na grzegórzeckim...swoją drogą bardzo ciekawa historia z tym gościem.
I dodatkowo pozdro dla kierowcy 147, koło której się na chwilę postawiłem na kurdwanowie. Fajne naklejki na lustrach masz!
Załącznik 98697
Pozdro dla zielonej gtv'ki na ramkach mijanej na dk88 po 15tej
Pozdrawiam czarną 159 na ramkach AlfaClubu z którą jechałem równolegle w korku na opolskiej w Krk.
I czarną 75 w Liszkach.
Pozdrowienia dla kolegi latema, spotkanego wczoraj w Śmiłowicach :)
Ja też pozdrawiam kolegę premka :) Nie wiem czy dzisiaj nie widzieliśmy się przypadkiem jeszcze raz tylko, że w Zabrzu :P
Puede ser hombre...
Pozdrawiam alfiste (czarna 147) ktory mial niemila przygode (stluczka z niebieska Fabia) obok KWK Marcel w Marklowicach, a tak w ogole to wszystkich alfaholikow z Marcela, bo coraz wiecej klubowych ramek widze na parkingu:)
Microl widziałem Cie dzisiaj koło AKSu po 12 :)
Kto machał do mnie z Bora jak staem na parkingu pod Krokusem ? Pozdrawiam, wydawało mi się że to krzywda był
pozdrowienia dla kierowniczki czarnej brery w Wodzisławiu SWD..., są juz dwie;)
hah dawno tylu Alf nie widziałem na ramkach jak ostatnio :)
No siema Acrow :>
Kogos dzis spotkalo nieszczescie - srebrna 156 SW na ramkach, za nawrotka po drugiej stronie Jubilatu na al. Krasinskiego. Z tego co zdazylem zauwazyc to spora harmonijke miala, chyba najechala na Audi 80 od tylu, wspolczuje i mam nadzieje ze nikomu nic sie nie stalo :( wiem ze Jez jezdzi taka alfa, ale nie wiem kto to byl, kierowcy nie dostrzeglem...
Pozdrawiam oramkowaną 156FL spotkaną dziś w Wieliczce kilkanaście minut po 12 :)
Pozdrawiam spotkanego wczoraj na Ingardena w Krakowie, alfistę z Bielska, z którym zamieniłem parę słów oraz kolegę z niebieskiej 147 KR.
Pozdrawiam czarna 146 na KOS-ach Oświęcim pod ArtMot oraz czarna 159 KCH pod Galeria Niwa- obie AR na rameczkach;]]]
JEZ ....
a to se ja jechałem do domku pe ECO DRAIVINGu na rolkach stałeś z jakimś chyba cinkłakiem. dużo ostatnio widzianych oramkowanych i bez alfek widzianych światełka i łapka zawsze jest. pozdrawiam wszystkich i nawet srebrna 156 parkująca na placu serkowskiego RJS ...... chyba ostatnio. zapraszam na myjkę to dopieścimy lalę!!!!
Pozdrowienia dla sickboya który prawie zasnął za kierownicą na czułowie o 18:20 :D
Pozdrowienia również dla _tomka_ widzianego na browarze o 18:30 :) Ps. Naklejki super :)
Robert co Ty za kolkiem spisz??
przepraszam kierowcę Dziewiątki na wadowickich blachach, którego mijałem w Andrychowie z 1,5 h temu, że nie odmachałem. 20 minut wcześniej przykurbiłem spodem o wertepy w Czańcu i byłem mocno napięty. pzdr
Wreszcie ktoś odmachał. Pozdrawiam kierowce 156, KCH.... spotkanej wczoraj wieczorem między Wieliczką a Dobczycami.
Pozdrawiam kierowniczkę ze AR 147 dziś przy browarze w Tychach godzina 12:45. Pomachane oczywiście :)
@edit - Tomek Ty piracie drogowy :D coś tak wczoraj przejechałeś przez to rondo okolo 18/19 :D
hehehehe no to ja pozdrawiam Panów z oświęcimskiej policyjnej alfy 159, ktorzy wczoraj (w sumie to bardziej bylo juz dzisiaj :P ) podjechali na wesele w Gorzowie :)poogladalem, pogadalismy o ich wózku a kolega ninja dal wizytówkę klubową :)
Pozdrawiam właściciela białej Giulietty z diabełkiem z tyłu :) który pędził wczoraj przed południem Starokościelną w Tychach
Pozdrowienia dla czerwonej piękności na nr. rej SZY ... widzianej dziś w Żywcu ok.11:30 - 12-tej , łapki były , światełka były , klakson był;)
A teraz przyznać się - Kto to taki ? :)