Ja smigam juz na drugim zestawie NEXEN`ow N6000 (podrobka dunlopa) i jak do tej pory zadnych niespodzianek a do wolnych nie naleze i nawet na glebokich koleinach daja rade.
Printable View
Niestety opony w tym rozmiarze (225/50/17) są drogie nawet w PL. Z doświadczenia zdecydowanie nie polecam produktów z chin, choć cena baaaardzo kusi:) Na spotkaniu niestety nie będę maybe next time:)
Ja tam zawsze wsadzam uzywki z montazem za 200-250e za komplet:) Jeszcze nigdy nie mialem problemu. Tyle ze w Dublinie to moze dwa zaklady maja sensowne oponki uzywane, reszta to smieci. Jeden jest na Finglas Rd w bisness parku drugi na longmile road zaraz przy 103.8 spin disco. Ale oczywiscie jakby mnie bylo stac na nowe to zalozylbym nowe, dluzej jednak wytrzymuja.
Na spotkaniu nie bede niestety, nie mam mozliwosci ze tak powiem.
najlepszego dla Arturów :P
no ja nadal szukam miejsca i opon :P ale chcialbym nowe :/
Zawsze możesz ściągnąć z Polski, wyjdzie taniej :)
Wysłane z iPada 2 przez Tapatalk HD
wlasnie nie wychodzi tak tanio ;) jakbym mial swoje opony to zalozenie ich + balans wyszłyby mnie bardzo drogo ;) za sam balans placilem 80 euro :P przesylka bedzie kosztowala kolejne 80 euro jezeli nie lepiej ;) to jest juz 160 euro... a i w cenach nie ma az tak wielkich roznic ;)
dzieki ;) dostalo mi sie dzisiaj szafke na narzędzia :) wreszcie wszystko w jednym miejscu ;)