-
Dnia 8 CZERWCA o GODZINIE 15 spotykamy się wspólnie na parkingu obok Sklepu Real od strony Straży Pożarnej. Tarnów ul Błonie 2. Po czym jest do ustalenia sprawa zwiedzania Zamku w Dębnie, jest tam parking i możliwość zwiedzania większą grupą Zamku (oczywiście wszystko do ustalenia ) następnie udajemy się w kolumnie do Miejscowości Porąbka Uszewska gdzie będziemy mieć zarezerwowaną dużą Altanę i możliwość zjedzenia czegoś ciepłego, jeśli będziemy zamawiać tam jedzenia, jakies napoje takie wynajęcie będzie darmowe, jest również możliwość przywiezienia ze sobą Własnego Grilla. Serdecznie zapraszamy wszystkich na 8 czerwca aby wspólnie spędzić miło czas i uwodnić że samochód to nie tylko środek transportu którym przemieszczamy się z miejsca na miejsce ale i również Pasja, styl, klimat i sportowe emocje które daje nam Alfa Romeo. Pozdrawiają organizatorzy Michał i Daniel
Więcej info na naszej stronie na FB https://www.facebook.com/groups/294659394017543/
-
UWAGA !! Spotykamy się pół godziny wcześniej w Tarnowie na zbiórce czyli o godzinie 14.30 na parkingu Sklepu Real ul Błonie 2 od strony straży pożarnej. ponieważ ostatnie wejście na zamek jest o godzinie 15.00 a w pół godzinki spokojnie mykniemy z Tarnowa do Dębna. Pozdrawiam Michał.
-
Jak coś nie wypadnie to postaram się być.
-
pisze się :)
ale na FB termin został przesunięty na 15.06.2014 - to w końcu 8.06 czy 15.06? :>
-
Bartek 8 czerwiec o godzinie 14.30 zbiórka w Tarnowie koło sklepu Real :)
-
Szkoda że to nie 15 bo planowałem się zjawić, 8 niestety mnie nie będzie w Tarnowie:(
-
8 czerwca.... i d...a zimna. Dzieciak raz ze ma urodziny, dwa że ma przy przedszkolu dzień rodziny (festyn czy cuś takiego). Trudno - poznamy się przy innej okazji. Organizatorom życzę sporej ilości uczestników.
Do zobaczenia na drodze!
-
Uwaga ! ! ! Byłem dzisiaj potwierdzić termin naszego zlotu w Zajazd Porabka i mam kolejną dobrą Wiadomość NIE MUSIMY ZABIERAĆ ŻADNYCH PRZENOŚNYCH GRILLÓW albo jeść surową kiełbasunię :P będzie możliwość zamówienia sobie kiełbaski (koszt to jedyne 8zł w tym Ketchup i Musztarda ) na miejscu więc nie zabieramy ze sobą żadnego GRILLA :) :)
-
a ja dzis jechalem 4C:cool:
-
i nie przyjade 8.06 :(
wczoraj na K-4 zaparkowano mi w bagażniku :( do 8.06 nie wyrobią się aby naprawić mi Alfinke :(