Jest tu na grupie ktoś kto wczoraj w Osolinie jechał i trąbił ? Jakaś ciemna AR. Na podwórku stały dwie alfy,moja 156 i szwagra(DavidDk) czerwona 147. Pozdrawiamy
Printable View
Jest tu na grupie ktoś kto wczoraj w Osolinie jechał i trąbił ? Jakaś ciemna AR. Na podwórku stały dwie alfy,moja 156 i szwagra(DavidDk) czerwona 147. Pozdrawiamy
W piatek wytrabilem kogos na parkingu na Magnolii, pozdrawiam :p
[MENTION=53967]astapka[/MENTION] no i po co trąbisz, baranie?! A tak na serio to pozdrowienia, było mi bardzo miło :) Czerwona 147 :)
Pozdrowienia dla 159 jadącej na ramkach przed chwilą w kierunku Legnicy na A4, blachy KBR.... ;)
Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka
Nie zdążyłem odmachać, ale w ostatniej chwili zauważyłem jak macha mi kolega w czarnej 159 na DKL. Między Kudową a Dusznikami około 17. Czarna 156sw na toruńskich blachach
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
Przyłapana w Chorowacji (Split) :D
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/08/486.jpg
Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam właściciela białej Giulii na blachach DW, która mijała mnie dziś w Głogowie. Ja stałem na chodniku, czarna [notranslate]Alfa[/notranslate] 156 SW.
Pozdrawiam Panią z pięknej nietuzinkowej krwistoczerwonej Brery, która machała mi we Wrocławiu.
Gościu z grafitowej 147.
Widziana biała 159 na długiej w Wałbrzychu pozdrowienia ktoś nowy?
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kolegę z białej Belli spotkanej dziś na wyjeździe z Jeleniej G w stronę Karpacza. Pomrugane i pomachane.
Załącznik 234475
Pozdrawiam 159 srebne sw oramkowane pod leory merlin w świdnicy około godziny 19
Załącznik 235314
Pozdrawiam kolegę z czerwonej brery i wszystkich nieoramkowanych na parkingu Irbisów ;-)
Pozdrawiam kierowce białej 159sw dba? Trasa j.gora-wroclaw. Piękna jest 159 w ruchu:)
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Pozdrawiam kierowcę 166 mijanej na A8 .światełka były. Pozdr.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Czyja gt stała dziś pod makiem ,koło Marino ? http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/10/274.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/10/275.jpg
kogo taka zacna pomaranczowa GT? widziana dzisiaj we WRO, przy stacji bodajze Lotos, w kierunku bielan,
na fest odpicowana:)
Kogo widziałem wczoraj koło 13 w drodze Wrocław-Wałbrzych (czarna 159 sedan wyprzedzała mnie).
Przed chwilą też w Wałbrzychu na Gliniku starym biała 159 kombi.
Pozdrawiam was Panowie i Wesołych Świąt.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pozdrowienia dla kolegi ze 166 którego mijałem na AOW w czwartek :)
Pozdrawiam białe MiTo mijane dzisiaj w Marciszowie. Były światła i łapka z mojej strony - były awaryjne widziane w lusterku! ;)
Pozdrawiam 146 z rejestracjami DGR na forumowych ramkach, mijanka w Gnieźnie przed 8 ;)
A ja pozdrawiam tego Pana, bez forumowych ramek :P
Załącznik 242170
Witam, pozdrowienia dla kolegi z czerwonej Julki, dzisiaj na Osobowickiej na wysokości cmentarza :)
pozdrowienia również dla kolegi z białej Julki, wczoraj w Polanowicach ( chyba to były Polanowice hehe ) :)
Widziana przed chwilą srebrna 156 sw, na tablicach DWL... z ramkami . Szukała wolnego miejsca w Boszkowie ;-)
Pozdrawiam! Zdjęcie z dziś z Kwidzyńskiej
Załącznik 246703
Kwidzynska?? Moje auto ale nie kojarze ulicy ani miejsca gdzie i po co parkowalem [emoji846]
edit: przeciez to parking przy moim miejscu pracy [emoji3] ale na ulicy Krzemienieckiej(zmylila mnie ta Kwidzynska.) Parkuje tam od wtorku do soboty. Pozdrawiam [emoji6]
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Swieradow Zdroj- kogo dzisiaj pozdrawialem w moim ladnym miasteczku? Srebrana 166 na DLW z ramkami klubowymi stala sobie pod gorkę na Sienkiewicza?
Pozdrawiam Panią z ładnej 147ki widzianą dzisiaj w Jeleniej Górze na ul. Wolności, na światłach przy Orlenie mniej więcej koło godziny 10.40. Staliśmy obok siebie na tychże światłach ;).
A kto jeździ 156 SW FL złotawą po dzierżoniowie?
Pozdro dla 156 FL złotej z kłodzka dzisiaj mijana obok galerii, i GTV czerwona z napisami do sprzedania z kudowy (ciekawe czy właściciel jest tutaj) alfa ładna ciekawe jak z bliska i jak cena
Widziana dziś z wzajemnością Monika, nieopodal Tesco w Lubinie.
Grota Roweckiego,Wroclaw...widziana ,bordowa,czerwona 159 bez ramek na DWR bylo machanie.Jechalem ciemną 166.
Załącznik 253033
Pozdrawiam! :cool:
pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej Alfy GT która często mijam rano na żmigrodzkiej :)
Pozdrawiam kierowcę białej 159 którą mijałem wczoraj około 15na jednej z uliczek Karpacza
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka