Podobno za 2 tyg śnieg
Umyłem bellę jak co sobotę
Printable View
Podobno w drugiej części lutego miały być mrozy ;-) Prognoza powyżej 4 dni to wrozenie z fusow :-)
Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
letnie fele odnowione i czekają na 100% wiosny ,
Wymieniony wydech końcowy :) Cisza i spokój :)
Mycie, wymieniony emblemat z tylu, zamontowany panel sterowania szyb, dolanie oleju.
U mnie troszke sie nazbieralo:
- rozrzad
- wahacz gorny
- obszyte boczki w skorze
- mechanizm wycieraczek
- filtr kabinowy
- rolka napinacza
- wieszaki gumowe tlumika
W najblizszym czasie:
- klocki hamulcowe
- poduszka amortyzatora
Dzis jak co tydzien pieknie umyta:-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Zalozone jak dla mnie najpiekniejsze koleczka;)http://www.forum.alfaholicy.org/imag.../2014/03/2.jpg
Mario84 - 400 zl taka przyjemnosc :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=122970&stc=1
zalozone letnie kapcie i odrazu czuje gdzie mam nerki ;]
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
przednie boczki + galka biegow + raczki do zamykania drzwi nawet widac na foto obszyte czarna skora
Może jeszcze nie zrobiłem ale już do mnie jedzie ta przesyła :D
http://allegro.pl/tapicerka-do-alfa-...014476415.html
Ryzykant z Ciebie... Koleś ma dwa komentarze, a Ty się z nim dogadałeś poza allegro, skoro aukcja jeszcze trwa...Cytat:
Może jeszcze nie zrobiłem ale już do mnie jedzie ta przesyła
Koledze chyba szczęście dopisalo ja proboje tez dorwać taki komplecik skor i jest ciężko.
jechalem swoim ogorem w centrum miasta wczoraj i zaczelo mi sie wypalanie dpf-ahahaha kupa dymu i ogolne zdziwienie ludzi na swiatlach ha .taki ladny umyty samochodzik i taka ladna zaslona dymna za nim ha mam juz dosc tego grata.musze troche w nim porobic i do zyda z tym samochodem
W końcu Bella została umyta :)
Diesel ma założone koła letnie. Wreszcie :)
Ja swoją przegoniłem ponad 780 km w trasie. Wrażenia pozytywne. Zdała egzamin na 5 w skali 1-5. Oby tak dalej. Średnie zużycie ON według kompa 5l/100km.
Komp to kłamliwe ścierwo:p nalezy dodac okolo litra w moim przypadku a slyszalem glosy ze i półtora potrafi menda oszukać:p
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
W weekend umyta i całkiem zgrabnie przegoniona (bez szaleństw, więc i wiru w baku nie było). Teraz sobie postoi przez tydzień, bo strach wyjechać – takie wykopki w Krakowie...
U mnie przy jeździe po mieście komp zawyża zużycie o prawie 1l/100km. Sprawdzone przy tankowaniu pod korek. Ten sam CPN i ten sam dystrybutor do pierwszego wybicia przy wlewaniu.
dzisiaj spłukana destylowaną wodą i spolerowane tylne prawe nadkole (nie wiedzieć czemu było bardzo zniszczone)
relacja foto z polerowania: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...6_tallmen.html
Zmienione opony z zimowych na letnie:cool:
I znowu uzupełnianie ciśnienia w jednym kole. Coś ucieka z niego. Ale na razie wymieniłem zaworek i zobaczę co będzie. Ale pewnie i tak spadnie z felgi bo chyba założę letnie botki.
Zatankowana do pełna i sprawdzone spalanie na trasie z częstym pedałem gazu do oporu.
Według kompa zużycie jest 5l/100km a faktycznie wyniosło 5,7l/100. Komp zaniża o 0,7l
W mieście odwrotnie pokazuje więcej o 1l/100
Polerka całej budy :) full autokorekta.
Wczoraj co prawda pełne mycie na bezdotyku, oraz nowy programik :cool:
Zakupiony znaczek na front, bo jak teść ostatnio skomentował „Romeo wyblakł ze szczętem”.
wczoraj wymieniłem łączniki stabilizatora z przodu - cisza w aucie :)
do tego nowy zbiorniczek wspomagania i nowy płyn - kierownica pracuje lżej, ciszej i bez tego denerwującego "gumowania"
dzisiaj umyłem, a pół godziny po myciu jakiś baran przetarł mi na parkingu tylne nadkole, drzwi tylne i przednie... mało nie zjechałem na zawał :(
dotankowałem do pełna i ciut wiecej :D 195.38zł.. :D ciekawe ile kilosów zrobie na pełnym
Nakarmiłem swoją. Ja wiem, ile przejadę na pełnym - jak będzie normalna jazda bez butowania i z omijaniem autostrad to jakieś 1000-1200 km :D
Maniek - uważaj, był tu taki jeden co to każdemu TSowcowi wróżył obracanie panewki. To go siłą wyższa banem pokarała :P