Pozdrawiam widziana dzis biala 159 sedan (warszawskie numery) w Zakopanem kolo BP niedaleko ronda (na Nosal/Kuznice) oraz dwie 159 SW(jedna w jeszcze w Zakopcu na wlocie od Krakowa) i druga na trasie Zakopane-Myślenice-Łapczyca-Tarnow.
Printable View
Pozdrawiam widziana dzis biala 159 sedan (warszawskie numery) w Zakopanem kolo BP niedaleko ronda (na Nosal/Kuznice) oraz dwie 159 SW(jedna w jeszcze w Zakopcu na wlocie od Krakowa) i druga na trasie Zakopane-Myślenice-Łapczyca-Tarnow.
Czarna 166 pozdrawia czarną 147 z klubowymi ramkami widzianą dziś około 19:30 przy rondzie koło koncentratów w Wodzisławiu :) pomrygane i pomachane, ale bez odzewu ;p
pozdro dla kierowcy i pasażerki ze 156 SW FL, których dojechałem na światłach w DG na Redenie i dałem wizytówke :) zapraszam na spota
Pozdrawiam czarną , oramkowaną 147 SK... , widzianą dzisiaj ok. 9:30 na ul. Lednickiej w Wieliczce na parkingu przy serwisie opon Dziedzic.
Dziś dowiedziałem się, że właściciel mieszkania które będę wynajmował w Katowicach ma Brerę Spidera 3.2 JTS Q4 w automacie : ))) Ale nie integruje się jakoś z rzeszą Alfistów, po prostu kupił bo mu się podobała :P
Pozdrowienia ślę dla kierowcy szaro-zielonkawej 147FL spotkanej najpierw na skrzyżowaniu Chorzowskiej w Kato, potem przy wjeździe na podziemny Silezji ; )
Dla kierowcy czarnej 147, który zatrzymał się na stacji BP w Oświęcimiu żeby pomachać, a ja na początku nie wiedziałem o co chodzi bo tankowałem, dopiero po chwili zaskoczyłem :D
I dla kolegi spotkanego kiedyś w Lidlu na Paderewie, szara 159 SW na włoskiej wersji ramek z napisem bodaj "FAN-ART". Często widuję Twoją bellę na Mariackiej : )
Szaro-zielona? pierwsze słyszę xD również pozdrawiam kolegę i jego pasażerkę o ile mnie pamięć nie myli :)
Pozdrawiam kierowcę naszej forumowej pomocy drogowej w 156 mijanego dzisiaj przed 17 w Pszczynie :)
pozdrawiam mariusza z GT oraz victoplas czy jakmu tam z 156 q4 okolo 16 po krakowie. pomrugane i pomachane :)
Pozdrowienia dla posiadacza 147 na ramkach blachy SPS zaparkowanej na parkingu Nexteer.
Przyłączam sie do pozdrowień dla kierownika 147 SPS z parkingu Nexteer :)
Dla 159 na ST widzianą w Lędzinach od ronda pomrygane było awaryjki też:)
Wysłane z mojego HTC One
zwykły srebrny :P takie coś jak to
Kto mi dziś rano mrugał na sikorskiego? Czarna 156/159SW ST na ramkach? Pozdrawiam
Pozdrawiam grafitową 156 Crosswagon Q4 widzianą dziś na ul. Żywieckiej w Bielsku Białej - piękne autko ;)
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej Alfy 166 na blachach SO ..... widzianej wczoraj koło 12tej w okolicy Darłówka :D
Pozdrawiam rob'a146 ustrzelonego kilka razy ostatnio na skrzyzowaniu Piłsudskiego i Wojska Polskiego :D
Oraz kolege w srebrnej 156 sedan- z którym mijaliśmy się dziś w DG na wysokości salonu Hyundaia- łapki były:) swoją droga kolego podwójna ciągła i pasy- heheheh:D
pozdrowienia dla alfisty grzebiącego w skodzinie icara wyglądało jak byście chcieli zarypać tą skodzine tylko za dużo chętnych było, a alfa zaparkowana 10 m. dalej.
@draq - a może srebrny crosswagon ?:) Bo ja akurat dzisiaj się kręciłem po bielsku ok 15-17....
@ Pati&Grzesiek - to też pewnie mnie widujesz, z reguły co weekend jestem w Lalikach i krąże w tamtych okolicach (odwiedzamy przyszłą teściową i relaksujemy się przy grillu :)
+ pozdrawiam Jeża z wtorku i srebrną 156 KWA, która właśnie zjeżdzała z zakopianki na wadowice dzisiaj
victor btw moja bardzo dymi ?. tam chyba fajna dame miales w aucie :)
pozdrawiam kierowce 166 widzianego na A4 około 16 w kierunku Katowic oraz kierowcę ciemnego sedanika 156 SBE ? w Katowicach na placu Wolności
jeżu - kopci jak każda alfa :) Klimę miałeś włączoną ? Ja zauważyłem że na klimie przy ruszaniu mi dymi...u Ciebie było to samo, a potem już całkiem czysto szła...Pani moja hehe
Pozdrawiam właściciela oramkowanej ciemnoniebieskiej 159 zaparkowanej dzisiaj na tylnej mariackiej w Kato. Ja byłem tam praktycznie przelotem
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 na rej. KTT spotkanego na "zakopiance". Odmachane :)
nawet nie pamietam. 1 i 2 dymi. pozniej to juz leci ale turbo dziura jest a mi wlacza sie wyzej.
Pozdrawiam słepego pitera na rondzie polsadu, dalej reki za okno nie wyciagne. I tak mnie nie zobaczyl. I jeszcze kogos na wyjezdzie z galerii ale bez ramek. Kolo sie zdziwil troszke i usmiechnal
pozdrowienia dla gt sk 8....... spotkanej dzisiaj w okolicach osiedla Bażantowo
Pozdrawiam uczestników Oświęcimskiego Life Festiwal : obramowana czarna 147 ti na SCI oraz kolegę w czarnej 159 odmachane;]]
Pozdrawiam kierownika błekitnej 147 z rejstracja SB na ramkach za którym jechalem jakis czas z pszczyny w kierunku żor kolo 2,30 w nocy.
Czarna 155 SMI ...PM na białych szprychach dzisiaj naprzeciwko Azetu w Tychach, pozdrawiam :)
Pozdrawiam bordową Giuliettę spotkaną dziś w Katowicach niedaleko OBI :)
Pozdrawiam szarą (?) 147 mijaną dziś około 20 na ul. Wodzisławskiej w Rybniku - odmachane ;)
Czarna GTA stojąca pod całodobową apteką w Tychach. Bez ramek ale można spróbować. Piękna bestia:)
Kto srebrna GT na KCH z jakąś bandą w środku jechał na bora. Pasażer się usmiechał ;]
Pozdrawiam czarną 147 mijaną wczoraj ok. 15:00 na wysokości "Chochołowego" łapki były :D