Oczywiście ze możemy:) nie ma żadnego problemu..i Aneta nigdy za szybko nie jezdzimy..to czas za wolno płynie:);)
Wyslano z Noki 3110:)
Printable View
Może nie przyjdzie :), jednemu piratowi na WPI do tej pory chyba nie przyszło
Co powiecie na jakieś małe bicie rekordu w następny czwartek ?
Trzeba by nagłośnić sprawę spotów, ja mogę jakiś filmik skręcić zachęcający do udziału w spocie.
Zobaczymy ile w Warszawie Włoszczyzny
Co Wy na to ? tak żeby parking zawalić Alfami ;)
Wiesz ze niektórych nie trzeba namawiac:) a co z reszta to tak jak mówisz naglosnic:)
Wszystko zależy od nagłośnienia sprawy. Byłoby super, im więcej tym lepiej, ale zima jest i nie ma nas tyle co w lato.
Można próbować, ale chyba rekord to na wiosnę możne będzie najszybciej bić :)
Andrzej i Aneta, to jak, gdzie i o której w czwartek się spotykamy na wspólny przejazd?
Shorty jedziesz przez Radzyminska? Ja mieszkam Radzyminska mala/bialostocka wiec chyba po drodze. .Anete tylko trzeba ogarnąć którędy jedzie:)
Cześć, spoty odbywają się dalej jak jest tak zimno? potrzebuję kogoś kto podpiąłby mi Alfe 147 pod komputer, chce sprawdzić temperaturę płynu chłodniczego na ECU, na zegarach pokazuje koło 70-75 i nie chce więcej. Jeśli dobrze patrzyłem to wąż idący od termostatu ten górny do chłodnicy był ciepły a ten dolny od chłodnicy zimny w sumie, czyli teoretycznie termostat działa prawidłowo jeśli nic nie pomieszałem. Chce to sprawdzić zanim wymienię bez sensu termostat bo być może jest sprawny a tylko zegary przekłamują, no i oczywiście jazda na niedogrzanym silniku też nie jest najlepszym pomysłem.