Jakie karty/kody powinny być wraz z kluczykami i ile kompletów - co sprawdzić przy zakupie.
Printable View
Jakie karty/kody powinny być wraz z kluczykami i ile kompletów - co sprawdzić przy zakupie.
Trzy kluczyki. Jak ma alarm to też kluczyk do alarmu. Do tego karty kodowe. Na pewno do ICS`a. Jak ma navi to też do niej. Poza tym masz to w instrukcji. Przeczytaj ją przed zakupem to dowiesz się jak sprawdzić wszystko co ma. Albo co powinien mieć. A co sprawdzić przy zakupie to już było milion razy. Najlepiej z kimś od 166. A na pewno zawias i komputer.
A jak nie ma instrukcji - elum ma instrukcje tylko do polifta. Zresztą w instrukcji nie jest napisane ile kluczyków ma być z tego co pamiętam. Kluczyki 3 - tzn 2 scyzoryki + "matka" ??? Karta Alfa code do immobilizera?
Kolego..... masz w necie instrukcję do przed lifta i po lifta. Poszukaj. To nie boli. Dowiesz się przy okazji wielu innych rzeczy o które "byś" zapytał.
Do 2000r są klasyczne skorupy kluczyka. Po 2000 dopiero scyzoryki. Do tego matka klucz. A kartę kodów to potrzebujesz do ICS`a bo nie odblokujesz go i nic Ci nie wyświetli.
Dziękuję za miłe i fachowe wyjaśnienia.
nie ma żadnej matki, są dwa klucze, kolejny kluczyk dorabia serwis na podstawie Vinu, kodowanie do samochodu jest przy pomocy karty kodowej, kod do ICS'a do navi jest nie potrzebny, bo navi najlepiej odłączyć:P
Kubicze.... nie siej zamętu, bo źle piszesz. Instrukcja obsługi. Strona 12. Jak byk pisze o kluczach i kodach. Musisz mieć tak jak pisałem. Wszystko w temacie.
ja dostalem 2 kluczyki , i kod do ics 'a i wszystko
Po tylu latach to często jest tylko jeden kluczyk. A tej matki to ja jeszcze nigdzie nie widziałem a dwa razy kupowałem 166 :sarcastic: nawet kubicze o nim nie wiedział a sprzedaje 166 :sarcastic: ale kody do ICS musi być bo po odpięciu aku będziesz miał ICS na śmietnik
czursson ma 2002 rok, więc już samochód pozmianowy ze scyzorykami
to co pokazałes tyczy się modeli do połowy 2001 roku, potem już były w zestawie tylko dwa scyzoryki, druga sprawa jest taka, że chciałbym, zeby ktoś potwierdził to co jest w instrukcji, tzn. że ma lub widział kluczyk typu B, po próbie włamania do 166 wałkowałem temat kluczyków i zamków w salonie (chodziło o AC) i nie było mowy o żadnym trzecim kluczyku
takie kluczyki jak w tej instrukcji to są do Spiderów i GTVów:P