oj tam, nie wiem o co Ci chodzi :lol:
Printable View
juz z desperacji sms wyslalem :P
Ciemna 156 chyba SJ widziana dziś w Wiśle. Zagapiłam się i nie zdążyłam odmachać, pozdrawiam :)
Ja pozdrawiam kolegę z błyszczącobordowej GTV, któremu dziś rozpostarłem przed maską zasłonę dymną moim śmierdzielem :D Sorry, ale młody mnie namówił, żeby się z tą "szybką alfą" ścigać :D
Pozdrawiam ciemna 166 widziana na Nowej Hucie ok.9.Widzialem jak podniosles reke.Ja podnioslem ale juz chyba nie zauwazyles oraz 156 FL na BP(z trzema aluskami-szpryszki i jedna stalowka:D),kierowniczke czerwonej Julki na 29-listopada ok.9:40.I na powrocie na rondzie w Tarnowie kolege w czarnym sedanie 159 ktory sie na mnie patrzyl:D no i oczywiscie wszystkie inne alfy ktore gdzies mi mignely i te ktorych nie zauwazylem.
Pozdrawiam kolegę w 159 SW który minął mnie stojącego na chodniku ul. Brynowskiej dziś w Katowicach przed 18 ;D
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147ki po lifcie na ramkach który jechał niecałą godzinę temu pod Operą Śląską. Ja tym razem na rowerze ;p
Ja znowu pozdrawiam właściciela pięknej GTV z ramkami na rej. KOS chyba (już nie pamiętam), który stoi codziennie na miejscu parkingowym przy Placu Miarki. Chodzę do pracy tam ok 7:00 i wracam o 15:00, a ona piękna stoi :)
Pozdrawiam kolegę w beżowej 159 z rameczkami Oświęcim kierunek Chrzanów...było machane jadąc rowerkiem ;]]
Kto dzisiaj popylał (chyba granatową) (chyba) 146 po witosie w Katowicach? Akurat jechałem z żoną naszą legendarną Corsą kiedy to minęliśmy się :)
Czyja czarna 166 KOS pogoniona dzis w Tychach na Jaskowickiej? pozdro;]
Pozdrawiam czarną 155 ktora mnie wyprzedziła na oświęcimskiej ,potem skręciła gdzieś w prawo , kolego zobacz sobie oponę tylną prawą od wewnątrz wyglądało tak jakby miała wybrzuszenia.
Pozdro dla czarnej 159 taxi dzisiaj na mikołowskiej ok 14 :)
Pozdrawiam właściciela czarnej Giulietty na SPI która śmignęła koło mnie o 20 w tunelu w Katowicach ;)
Hehhehe koło nas smignęła ta Giuletta na DTS przed Auchan w Kce. Tez pozdrawiam;)
Pozdrawiam czarną 147 KWI wczoraj o 15.00 na Nowohuckiej w KRK.
Wczoraj niezłe zjawisko... na drodze pomiędzy Radlinem a Jankowicami 3 Alfy jedna po drugiej... Srebrna 156 po Lifcie + czarna 147 (moja) + czarna 147 po Lifcie... pozdrowienia dla kierowników... Ja musiałem zwolnić na "kocich łbach" żeby nie przytrzeć podwoziem i wtedy obie mnie połknęły
Pozdrowienia dla 147 SB szatan:)
Wyjechaliśmy razem z Mc przed Legnicą i jechałem za Tobą niestety bez reakcji:P Wytłumaczony jesteś bo jechałem Signum, ale odmachać mogłeś:P
Widziana wlasnie czarna 156 na blachach ZMY w Hönow w kierunku na A10. Obmigane, ale kolega sie nie zorientowal.. Ktos z forum moze??
Gesendet von meinem LT18i mit Tapatalk 2
Pozdrawiam Panią z 166 w kolorze Rosso Proteo, 2.4JTD, na ramkach alfaholików przy Biedroce w Kłodawie (wlkp), jechałem wtedy skuterkiem (pomarańczowo/złoty), łapka z mojej strony była.
Pozdro dla kierowcy w 156 FL TI nr rej KOS xxxx spotkanego w Bielsku , pomachane :)
S3 mini wyklepało!
Pozdro dla kierowcy GTVki spotkanego przy Lipowcu. Pomachane :)
Pozdrawiam kierowcę czarnej 156 SW na SJ z klubowymi ramkami, która stała koło 17 w centrum Pszczyny - stałam na przeciwko Ciebie :)
Pozdro dla wszystkich Alfistów spotkanych dzisiaj na trasie Radlin-Wadowice-Nowy Targ-Szczawnica-Radlin... było Was sporo ale nie wszystkim zdążyłem odmachać
Ja również pozdrawiam Weronikę i kierowcę srebrnej 147 SCI widzianego na parkingu w Pszczynie.
Pozdrowienia dla bociana wylatującego dzisiaj około 10 rano z Ustronia. Chyba to Ty byłeś :)
Pozdrowienia dla kolegi bordowej 147 SZY .... mijanej wczoraj około godziny 13 w Wilkowicach- Huciska;)
Kto jeździ 159 na ramkach w Katowicach :) w zeszłym tygodniu widziany - mrugałem ale bez odpowiedzi.
Pozdrawiam czarną 156 z ramkami i logo (KCH...) widzianą w sobotę wieczorem na krakowskim Kazimierzu oraz złotą poliftową 156 za którą jechałem obłożony rowerami po ul. Wielickiej w Krakowie w niedzielę koło 11:20 - było pomrugane :)
Ja jeżdżę :D Ale nie widziałem żeby ktoś mrugał :P
Pozdrowienia dla kierowcy pięknej czerwonej 147 spotkanej na Lotosie obok AWF przy Mikołowskiej w Kato, szedłem na nogach z hot-dogiem i kawą w rękach, machałem tymże właśnie hot-dogiem ale kolega chyba nie wiedział o co chodzi :D
I dla kierowcy czarnej 147 zaparkowanej przy wejściu na lotnisko w Gliwicach, pod bramą : )
Pozdrawiam czarną, oramkowaną GT na SBI widzianą około 16 na ul. Kantorowickiej w Bielsku, oraz srebrną oramkowaną 147 SWD stojącą około 18 pod Mc Gaś'em w Wodzisławiu ;)
a ja pozdrawiam srebrną przedFL 156 na blachasz SZY mijaną dzisiaj przed Suchą Beskidzką ok. godziny 18- 18.15 :)
A ja pozdrawiam kierowce 159 SPS widzianego w jastrzebiu zdroju lapki były
Mnie dzisiaj kolo Cottbus minela czarna 147 w kierunku na PL. Zdaje mi sie ze miala klubowe ramki.. Niestety nie mialem jak uczepic sie bo Bella chora.. Piza tym czy ktos z forumowiczow parkuje srebrna 156 w Gliwicach na ul. Wandy? ? Oraz widziana czarna 159 chyba blachy SH na ulicy Dabrowskiego.. PaNu sie spieszylo ze nawet blach nie zauwazylem.. Jechalem "zastepczo" Stilo Abarth czarnym na blachach DWR
Gesendet von meinem LT18i mit Tapatalk 2
Pozdrawiam kierowców 4 Alf (2x147, 2x156) spotykanych na trasie Bieruń-Oświęcim-Kęty w niedziele w popołudniowych godzinach.
W szczególności zaś tego jedynego ze 147 który pomachał. Reszta była zafascynowana korkiem ;)
Kto paruje 166 na kalwaryjskiej? Jedna czerwona druga grafitowa :)