Przy scyzorykach nie wiem jak jest ale przy tych klasycznych skorupach zawsze są 2+1. Tak jest w całej grupie fiata.
Printable View
Przy scyzorykach nie wiem jak jest ale przy tych klasycznych skorupach zawsze są 2+1. Tak jest w całej grupie fiata.
Właśnie dlatego zapytałem bo to sie w grupie fiata niestety zmienia - moja żona do lancii dostała obecnie jeden klucz-pilot i taka jakby matka bez pilota, karty w ogóle nie dają już - można sobie zamówić opcjonalnie i to za sporo wyższą kwotę niż kiedyś.
Ale raczej o dziadkach gadamy :)
Marek nie pisz, że ICS bez karty kodowej jest na śmietnik bo kolega położy w ASO 230pln tak jak ja to zrobiłem i takowy kod otrzyma, ( oczywiście po wyjęciu ICS-a i spisaniu numeru aby na tej podstawie ustalić kod odblokowujący ) więc nie skreślał bym danego egzemplarza 166 przy zakupie jeśli nie ma kart kodowych. Po prostu dodatkowy wydatek do pakietu startowego.
Też mam dwa kluczyki scyzoryki nie słyszałem o żadnej matce.
W Irlandii do 166 byly 3 kluczyki, 2 scyzoryki i czerwony servisowy.
Sent from my C6603 using Tapatalk
http://allegro.pl/show_item.php?item=4026711946 O patrzcie co znalazlem. Ciekaa nie powiem. Zenderek, burdel skórki, czarna... 4 rurki i jakis chip chyba założony bo cos mocna... I ten chip pewnie spowodowal ze idzie na handelek bo w przyrodzie nic nei ginie:) Felgi tez by sie dało inne i nie bylo by chyba zle. Co myslicie?
dobra podstawa do zrobienia fajnego auta. mi nie pasuje czerwona wykladzina, wrzucic czarna, normalne dywaniki a nie gumofilce, 18'', ogarniecie lakieru i bylaby strzala :) no moze mniejsze jeszczekoncowki wydechu.
Ta wspomniana czerwona wykładzina robi efekt burdelu i ja w pierwszej kolejności bym ją zmienił. Skórki same w sobie nie są złe i zawsze to coś innego. Oczywiście to moje zdanie i gust :P
Kazde auto w czerwonej skorze dla mnie wyglada fatalnie, nawet ferrari. Ale sa gusta i gusciki.
Sent from my C6603 using Tapatalk