ano wszystko by się zgadzało , również wysyłam pozdrowionka dla Ciebie jak i dla kolegi Marona w swojej 147 spotkanego w Zatorze pod sklepem :)
Printable View
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 166, którego mijałem dziś w Zabrzu przed mostem w okolicach Domu Muzyki i Tańca w Zabrzu - znak szczególny okulary słoneczne :)
Machałem ale kolega mnie nie widział chyba :)
Pozdrowienia dla czerwonej 147 SJ widzianej dzisiaj na parkingu pod saturnem w scc ok 20 :)
ja pozdrawiam Zombka spotkanego dziś na Shellu :)
Pozdrowienia dla kierowcy 146 KOS... z którym uprzejmie wymieniliśmy wczoraj łapki przed 17, gdzieś w okolicy Oświęcimia.... nie pamiętam gdzie dokładnie.
Pozdrawiam kolegę ze 147 srebrnej SPS **** widzianego wczoraj rano na ul. Towarowej :)
Pozdrawiam kolegę w czerwonej 145 na SPI, który gonił mnie w Chorzowie na estakadzie ok 7:15 :)
To pewnie Marco był ;)
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
pozdrowienia dla siódemki spotkanej wczoraj w Bobrku koło 20.00
pozdrawiam wszystkie Alfy widziane na trasie Dębica - Tarnów - Krk - Pyrzowice w sobotę po godzinie 19 :) parę ich było nawet na autostradzie :)
Pozdrowienia dla himka spotkanego dziś w Tychach
W weekend byłem na trasie Wałbrzych - Wrocław - Katowiece - Kocierz. widziałem kilka Alf była łapka w górze, ale z drugiej strony żadnej odp. i do tego dziwne miny.. :D
Pozdrowienia dla kolegi z 156 mijanego w Przeczycach dzisiaj rano, łapki były :)
Pozdrowienia dla Rustupl'a mijanego na światłach ;)
granatowe 147 FL SG na ramkach - stała przy placu Piastów (boczna uliczka, chyba "Na Piasku")
pozdrawiam :-)
zaparkowałem obok.
Adam
Pozdrowienia dla właściciela 156 o numerach ST z dużą naklejką "alfa romeo" na tylnej szybie, który eskortował wczoraj tyską pielgrzymkę jako wóz pomocy medycznej:) Stałeś na parkingu na wlocie do Kato od strony Mikołowa...
Kto parkuje granatową 156 na ramkach na stacji BP w Bibicach przy E7?
pozdrawiam wszystkie alfy spotkane na drodze krk-kat-cieszyn 20-07 a pózniej cieszyn-Żivogosce blato nawet kolega z Czeskiego fan Klubu pomachał jak i z Chorwackiego też. pozdro dla wszystkich
Pozdrawiam wlasciciela czarnej 156 sportwagon, który kiwnął do mnie jak kąpałem bellę :-)
Pozdrowienia dla zielonkawej 155 oraz czerwonej 156 KTT widzianej dzisiaj niedaleko Krupówek
pozdrowienia dla odwiedzającego ze śląska - Galerię Krakowską wczoraj wieczorem i parkującego obok mojej Załącznik 103278
Pozdrowienia dla brązowej dziesiątki widzianej w piątek na skrzyżowaniu Pradnicka Opolska oraz dla czarnej GT mijanej w Liszkach przed chwilą ;) w obu przypadkach łapki były ;)
Pozdrowienia dla właściciela 156 która była dziś na Witosa :) Szybko się uwinąłeś :D
Załącznik 103320
Pozdro dla kolegi (156 1.9 JTD zielonkawa) z którym jechałem dziś rano ~ 8.05 przez Sosnowiec (Mikołajczyka) itp, nie miałeś ramek dlatego wcześniej nie machałem ;) później na skrzyżowaniu jak machłeś to się skapłem ;)
pozdro dla wszystkich Alf minietych wczoraj na drodze Żywiec - Bielsko/Auchan.
niebieska 156 sw na SZY
pozdrawiam Venom_ka którego alfa była zaparkowana w Jaworznie pod kosciołem około 19
Pozdrawiam alfaholika spotkanego dzisiaj ok godz. 22 na skrzyżowaniu obok browaru w Tychach. ;)
Pozdrawiam pozdrawiam ;) Dawno nie spotkałem nikogo z alfaholikow na Tychach :)
PS. W mieście obowiązuje 50 km/h, a koleżanka tak wyrwała, że ledwo dogoniłem :crazy_pilot:;)
pozdro dla kierowcy czarnej Giulietty spotkanej pod parkiem wodnym w Tarnowskich górach SPI na ramkach
To była moja Bella :)
Za kierownicą był mój wujek ze USA ;) (przekazałem mu, że ma odmachiwać) :D
Oto dowód :)
Załącznik 103553Załącznik 103552
Ja już tak nie gonię, od zeszłego wtorku przystopowałem :(
Teraz ja pozdrawiam spotkanego na trasie Pielgrzymki kolegę z AR 147 rejestracja STA 113** na trasie z Miasteczka Śląskiego (droga 912) w stronę drogi 78 na Świerklaniec - w czwartek 25.07.2013 około godziny 17, oraz kolegę spotkanego w piątek w Kamienicy (AR 147 SO *****) który pracował w aptece :)
A z najświeższych to dla Sickboya, z którym ręka była w ostatniej sekundzie oraz Pietropili który nie paczy na boki - o godzinie 15:01 przy browarze !! :P
Pozdrowienia dla Alfaholika z bordowej 159 spotkanego dziś w Olkuszu widziałem awaryjki:D
Również pozdrawiam, niecałą godzinę wcześniej widziałem także twoją Bellę na parkingu Biedronki przy OFNE (chyba, że tylko podobna była do twojej ale też oramkowana)
Tak, jeszcze wtedy jej nie miałem. Za to teraz będzie się wyróżniać :)